Hiba Rakan végső képességében

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2018-12-28 15:35

Rakan az egyik legérdekesebb támadást vezető karakter a LoL-ban. Végső képessége a csapatküzdelmeket is könnyedén pozitív végkimenetelűvé alakítja, de az újonnan felfedezett bug miatt nem tud akkora hatást gyakorolni az ellenfélre, mint amekkorát a számok alapján kéne.

Széles azon hősök köre, akik végső képessége drasztikusan tudja befolyásolni egy csapatküzdelem eredményét, de Rakan sajnos ezúttal a szóráson kívül esik, erre pedig a következő lehet a magyarázat.

NHY046Ul.png

HeroicLarvy feltöltött egy videót, ahol elmagyarázza, miért is érezheti magát sok Rakan játékos felsülve, amikor a végső képességet, a "The Quickness"-t használják. Feltehetően köze lehet a v7.18-as frissítés során eszközölt gyengítéshez. (a végső képesség sugarát 200 egységről 150-re csökkentették) HeroicLarvy szerint ugyanakkor a 150-es táv nem éppen pontos, amit a videóban demonstrál is: "Ahogy láthatjátok, a Target Dummy bőven a hatókörön belül van, de nem találom el. Ez alapján egyértelmű, hogy a kör sugara kisebb mint 150 egység. Szerintem a Riot elfelejtett egy egyest beírni az 50 elé."



Továbbá felhívja a figyelmet, hogy Rakan alaptámadása is beszűkül egy 50-es range-be, ha használja a végső képességét.

Nathan 'Blaustoise' Blau (Riot - Gameplay Data Lead) a kérdésre kissé meglepően válaszolt: a probléma továbbítva lesz az illetékeseknek, viszont fixálni már csak az ünnepek utáni időszakban fogják. Ugyan sokan panaszkodtak a hiba miatt, de minden bizonnyal a következő év elején gyorsan javításra is kerül.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés