Új ikonok, új játékosoknak segítő képek, és még pár apróság!

Írta Jankec, Kategória: PBE
2013-11-15 23:09

A tegnapi nap folyamán PBE tartalom frissítésére került sor. Új ikonok és balansz változásokon kívül néhány apróság is érkezett.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.Új ikonok

Nomad's Medallion és Frostfang új ikonjai

Új játéok segítő képek

Van néhány új kép, amit egy elöző patchbe már beraktak. Lehet hogy már láttátok. A céljuk valószínűleg segítségnyújtás az új játékosoknak, de valószínűleg még nem nincsenek készen.
Face of the Mountain Shield & Spoils of War

Face of the Mountain új animációt kapott pajzsához. Az elején még zöld színű, majd narancssárga színre vált és felrobban.


Továbbá, Spoils of War passzív buborékja most már zöld gömb elemként lebeg.
Popstar Ahri Ultijának mutatója

Egy korábbi frissítésben Ahri egy új mutatót kapott R képességéhez, mely jelzi amikor az ultija még aktív, vagyis képes ugrani, most Popstar Ahri egy új, hozzáillő rózsaszín mutatót kapott.

Mastery Üzenet

Ha belépsz a PBE szerverre a frissítés letöltése után egy üzenet fogad majd, mely azt mondja, hogy a mastery-k törlésre kerültek, de ez valójában nem történt meg.

Pwyff megosztott némi infót:
"Gyorshír mindenkinek – jelenleg teszteljük a mastery üzeneteit a PBE szerveren, ami azt irja hogy törölve lettek, de ez nem történt meg. A live szerveren majd rendesen fog működni, de most még csak tesztelünk pár dolgot."

Balansz Változások

Emlékezzetek: A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.


Tárgyak


Face of the Mountain
•Élet csökkentve 375-re 400-ról
•Mostantól 10% CD-t ad
Egyéb

Golem
•Alap sebzése megnövelve 60-ra 55-ről.

Small Golem
•Alap sebzése megnövelve 30-ra 25-ről

Young Lizard
•Alap sebzése megnövelve 12-re 10-ről


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés