PBE frissítés 05/10: Super Galaxy Shyvana töltőképernyő, egyensúlyi változások és még több!
A PBE szerver frissült! A tegnapi frissítés Shyvana új kinézetéhez hozott egy töltőképernyőt, néhány egyensúlyi változást és néhány apróságot is!
PBE frissítés 05/09: Új töltőképernyők Tristana kinézeteinek, egyensúlyi változások és még sokkal több!
A PBE frissül! A 6.10-es PBE ciklus folytatásaként, új töltőképernyőt kaptak Tristana kinézetei és még több egyéb változás is érkezett!
PBE frissítés 05/05: Freljord Taliyah töltőképernyő, "Biztosan nem  Dominion" játékmód , és még több!
A 6.10-es PBE ciklus folytatódik. Megérkezett egy új töltőképernyő, illetve egy új játékmód is bekerült. A hosszú szövegek helyett most a saját készítésű videóké a főszerep!
PBE frissítés 05/03: Taliyah, a Sziklaszövő, új Super Galaxy Fizz, Kindred, és Shyvana kinézetek, korai feladás opció és még több!
A PBE frissült! Így a 6.10-es ciklus elején kezdünk egy új hőssel, aki nem más mint Taliyah, a Sziklaszövő. Ezen felül érkeztek még új Super Galaxy kinézetek Fizz, Kindred, és Shyvana számára. Bekerült az új kliens alfatesztje, illetve a korai feladás opció is, ha 4v5-ben indulna a meccs!
Mágusok frissítései
Ebben a PBE ciklusban a mágusoké a főszerep! Kezdjük a 6 legtöbbet változott hőssel: Brand, Cassiopeia,Malzahar, Vel'Koz, Vladimir, és Zyra.
Új kinézetek, illetve az Elementál és Ősi sárkányok!
Rengeteg új tartalom érkezett a PBE szerverre, ezért a frissítést részekre bontva tálaljuk nektek! Ebben a részben megtalálhatjátok az új hőskinézeteket, illetve az új Elementál sárkányokat!
6.7-es frissítés előrejelzés a PBE szerver alapján
Ennek a cikknek a legújabb forrása a 3/31-i PBE frissítés, mivel ezután egy frissítés sem érkezett, még mindig aktuális!
Rengeteg információt tartalmaz, melynek nagy része a következő frissítéssel érkezik az elő szerverekre is!
PBE frissítés 03/08: Aurelion Sol, Meowkai, Draven Draven, Urf Kench, Definitely Not Vel'Koz kinézetek, új Alfa kliens, és még sokkal több!
A PBE frissült! A 6.6-os ciklus kezdetével megérkezett Aurelion Sol, az új hős, illetve új április 1-i kinézetek Draven, Maokai, Tahm Kench, és Vel'Koz számára. Ezek mellett egy új Őrszem kinézettel, idézői ikonokkal, Draven minionokkal, és egy új klienssel gazdagodtunk a szokásos finomhangolások mellett!
Hősbejelentés: Aurelion Sol, a csillagok kovácsa
Aurelion Sol néhány hét múlva érkezik a Szurdokba, és biztosak lehettek benne, hogy látványos belépővel készül. Sol egy közepes hatótávolságú mágus, aki elsöprő erejű, területre ható sebzést tud okozni a keringő csillagaival. Ha máshol akad elintéznivalója, a Csillagok kovácsa a levegőbe emelkedik, és átrepül a tereptárgyak felett, miközben szorgalmasan dolgozik a saját kis apokalipszisén.
PBE frissítés 02/25 : Death Blossom Kha'Zix, Hextech Őrszem és még mások!
A PBE szerver frissült! A 6.5-ös ciklus folytatásaként bekerült egy új kinézet Kha'Zix számára: Death Blossom Kha'Zix, illetve a tegnap említett Őrszem kinézet is latható a játékon belül.
Belépés