12/18 Frissítés új ikonok, Flash animáció, és még több!

Írta Jankec, Kategória: PBE
2013-12-19 13:43

A PBE szerver egy újabb frissítéssel gyarapodott! Tovább módosították Lunar Goddess Diana kinézetét, új animációt kapott a Flash summoner spell, alakítottak néhány újabb és régebbi ikon kinézetén, valamint bekerült egy "gong" ward skin vázlata is ami valószínűleg a Lunar Revel eventhez kapcsolódik majd. Valamint további balansz változtatásokkal ismerkedhetünk meg.+Kiadtak egy postot a 2014-es szezon nyitásának teszteléséről a PBE-n - ezért a nem ranked Játékokat lekapcsolták hétfőig.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
Lunar Goddess Diana kinézetének frissítése

Lunar Goddess Diana mellvértjén és néhány egyéb kisebb részletén változtattak.Új Flash Animáció

A PBE mostani frissítésével felturbózták a Flash animációját.

Frissített és új Ikonok

Néhány nemrégiben bevezetett új ikonon módosítottak:

Barrier, Clairvoyance, Smite, Teleport


új visszatérési ikon:


Új Summoner Spell ikonok
Cleanse, Garrison


Új Tárgy ikonok
Entropy, Mana Potion, Health Potion


Új Ward Skin - Gong

Az új Gong elnevezésű ward skint hozzáadták a PBE tartalomhoz, de megvenni még nem lehet. Nagyon úgy tűni hogy egy újabb Lunar Revel Skinnel van dolgunk.

Sajnos még nincs készen, de addig is megtekinthetitek a textúrák nélküli modelljét.2014 Szezon nyitás tesztelése a PBE szerveren - A nem ranked mérkőzések kikapcsolva 12/23 ig.
Itt van Riot Socrates némi információval a "2014-es Szezon nyitás teszteléséről" a PBE szerveren!

"Hali mindenkinek, a 2014 szezon beállításaival csinálunk egy próbát a PBE szerveren. Azért hogy minden rendben menjen kikapcsoljuk a nem ranked meccseket, hogy teljes létszámmal a ranked mérkőzések tesztelésére koncentrálhassunk. Néhány mérkőzés is az nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen menjen majd a váltáskor. Nagy valószínűséggel Dec.23-án visszakapcsoljuk a nem ranked mérkőzéseket.

Köszönöm,
Riot Socrtes"

Riot Feithen válaszolt arra hogy miért tesztelik a Ranked játékokat:

"Amikor áttérünk az új szezonra egy csomó dolog történik a háttérben a játékosok adataival. Ezt próbáljuk ki a PBE szerveren, de vannak olyanok akik nem szoktak Ranked mérkőzéseket játszani. Szeretnénk minél több információt gyűjteni a váltásról, hogy minden zökkenőmentesen menjen amikor a live szerveren váltunk a következő szezonra.

Most még nem fogsz semmilyen változást látni. Kérlek játssz egy-két játékot, szerezz helyezést és szólni fogunk, amikor tényleg elkezdődik a következő szezon."

Balansz változtatások

Hősök


Annie

Pyromania ( Passziv ) mostantól 1.25/1.5/1.75s (1/6/11 Szinteken növekszik) az 1.75 másodperces Stun ideje helyett.Summon Tibbers ( R ) CD ideje csökkentve 120/100/80-ra minden szinten 120 másodpercről.

Evelynn

Ravage ( E ) Sebzés növelve 70/110/150/190/230-ra 50/95/140/185/230-ról. [ két patchel ezelőtti változtatás]

Nasus

Wither ( W ) Hatótáva visszatért 600-ra 500-ról [ Ez előző nerf Buffolása]

Rengar

Battle Roar ( W ) A Ferocity bonusz életvisszatöltése egy kicsit megváltozott - Most így néz ki [ 20 + 10 szintenként az alap életvisszatöltés] De kétszerese lesz az alap életvisszatöltésnek az elveszített élet alapján.

Riven

Alap Sebzés csökkentve 51-re 54-ről
Sebzés szintenként növelve 3-RA 2.75-ről


Tárgyak

Lord Vann Damm's Pillager

Kritikus találat esélye megnövelve 30-ra 25-ről

Wicked Hatched

Sebzés növelve 20-ra 15-ről.


egyéb

A külső tornyok kapta egy új tárgyat ami csökkenti a hősöktől származó sebzést 20-al de az Armorjuk is csökkentve lett 60-al [-5%os enyhítés]
Annie változtatásai a mai frissítésben
Ahogy fentebb láthattátok, Annie passzívja megváltozott, a stun hatóideje 1.25/1.5/1.75 másodpercre változott az állandó 1.75 másodpercről továbbá az ultimate képességének csökkentették a CD idejét 120/100/80-ra az állandó 120-ról.

Itt van Meddler hozzászólása az annieval kapcsolatos változásokról:

"Most teszteljük az 1.25/1.5/1.75 másodperces Stun passzivot. Ez a kis gyengítés Anni korai játékstílusára lesz hatással főként a duo laneken mivel ott lassabban fejlődik majd. Az ultijának a CD csökkentése azt a célt szolgálja, hogy későbbiek folyamán még nagyobb nyomást tudjon gyakorolni ellenfeleire."


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés