5 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a 8.24-es frissítésről!

Írta LoLNews, Kategória: PBE
2018-12-04 21:30

Elérkezett az idő az év utolsó frissítésének prezentálására, ami átvezet minket a 2019-es évbe. Ne feledkezzetek meg róla, hogy december közepe körül lesz még egy 8.24b-s frissítés is.

Ami a 8.24-et illeti: a LoL kap egy teljesen új hőst, aki az álcázás nagymestere. Persze érkeznek erősítések és gyengítések is azokra a hősökre, amelyek valamelyik irányba túlzottan kilengtek, így Jaxre és Ireliára is. A sötét szüret pedig végre megkapja a jól megérdemelt satnyítását.

Amennyiben arra vagy kiváncsi, hogy a kedvenc hősödet érinti-e egyensúlyi változtatás, kattints ​kattints ide​​​!

Mindeközben néhány hős újabb köntösbe bújik, mások hangeffekteket is kapnak a frissítés után, valamint a 2018-as téli kinézetek is megjelennek. Ugyanakkor jön még néhány rangsorolt meccsel kapcsolatos változtatás is, hogy tesztelve legyenek a következő évi kezdés előtt.
Ne feledjétek, december 5-én jön is a "valami új"!

Végre itt van Neeko!
Megérkezett Neeko, hogy átváltozhasson mindenkivé, aki körülötte van. Az alakváltó kaméleon bármely szövetséges hőssé át tud majd alakulni, hogy megtrükközze ellenségeit és kellő sebzést okozzon nekik. Na és persze CC-zzen. Az átváltozás ugyanakkor néhány speckó interakciót is rejt a más hőssökkel való találkozáskor. Gondolom, azzal nem árulunk el sok újdonságot, ha azt mondjuk, nem lesz már Neekon kívül új hős bemutatva az évben.

Itt a várt sötét szüret gyengítés
A rúna megújítása óta már kapott egy gyengítést, de nem meglepetés, hogy ez újra be fog következni. Miután meccsenként a 10 hősből kb 8-9 ezt a rúnát hozta be, kénytelen volt a Riot egy kicsit kiegyensúlyozottabbá varázsolni a szüretet, visszahozva ezzel például az áramütést a fősodorba.

EaBZuyhl.png

Ha eddig bármely divízió V. rangjában voltál, kapsz egy extra löketet a IV.-be
Igen, valóban, mindenki a IV. rangban találja magát, aki eddig az V.-ben volt, így csak négy létrát kell megmászni a következő divízióig. A tejszínhabon a cseresznye, hogy a frissítés tartalmazni fogja az új besoroló rendszert is, de ahhoz, hogy ezt észrevedd, unrankednek kell lenned. A "Nagymester" (kihívó és mesteri osztály között lesz) és "Vas" (bronz alatt) rangok szintén bekerülnek a játékba.

Néhány hős vizuális és hangfrissítést is fog kapni
Néha kiöregszenek a hősök, ez rendben is van. Azoknak, amelyek jól teljesítenek, de kicsit megnyűttnek tűnnek, ad a Riot egy kis ráncfelvarrást. A legutóbbi hősök, akik hasonlón estek át: Anivia, Gragas, Dr. Mundo, Teemo és Renekton. Nem csak maguk, hanem legtöbbjük képességei is megváltoztak, legyen szó akár animációról/hangról. Bízzunk benne, hogy ez kitart egy darabig, mivel nem valószínű, hogy ők kapják a hamarosan esedékes frissítéseket.

03H8Os1l.png

Megcsusszannak a téli kinézetek
Újra itt az idő, hogy az Idézők Szurdoka felkészüljön a téli hónapokra, illetve az ünneplést jelképezve téli hangulatú köntösbe bújik Twitch, Dr. Mundo, Soraka és Master Yi is. Mindegyik kinézet fő témája a hó lesz - mint mindig, de az ideiek kölcsönöznek egy kis extra királyi életérzést. De persze Yi nem. Ő csak egy darab hóember lesz.

XyTyj5bl.png


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés