7 ok, amiért érdemes nevezni a Battlegrounds-ra

Írta SirWrongz, Kategória: E-sport
2015-04-22 16:15

Riot Draggles egy Red Postban kifejtette, hogy miért érdemes a Battlegroundsra nevezni. Amennyiben ezek az okok fellángolják egy-egy csapatnak a versenyszellemét, a tippek alatt részletes információkat találhattok a "Battlegrounds"-ról.

1. Játssz a barátaiddal.

Csak akkor tudod meg ki az igazi barátod, mikor az alsóösvényen mindketten vészesen kevés élettel rendelkeztek, és egy Caitlyn ulti kicéloz téged. Az igaz barát Villanását nem sajnálva, könnycsepp nélkül az arcán feláldozza életét érted.

2. Tapasztald meg a felsőbbfokú taktikákat.

Mivel a Battlegroundsra minden divízió kivétel nélkül nevezhet, így a csapatoknak is fel kell kötni a gatyájukat. Elő kell vennetek minden taktikai tapasztalatotokat stratégiai és taktikai szempontból. Ezek mellett, az ellenfelektől is tanulhatunk egy s mást.

3. Kóstolj bele a bajnoksági játszmákba.

Lehet hogy te éppen először vagy bajnokságon, nagyon csodálatos élmény. De az is lehet hogy te már egy tapasztaltabb játékos vagy, aki a tudását akarja felmérni, és bővíteni akarja trófeatárát egy újabb nyertes bajnoksággal. Lehet hogy a Battlegrounds fog téged inspirálni a jövőbeli esport bajnokságokra.

4. Szerezz ingyen cuccokat!

Ki az az ember, aki nem szereti az ingyen dolgokat? Az ingyen dolgok a legjobbak a világon. Már a nevezésért kaphatsz MINIMUM egy 4 győzelmes IP növelőt.
És még jobb...! Amennyiben megnyersz pár hétvégi meccset, eléggé erős RP jutalom ütheti a markodat.

5. Fejleszd a Battlegroundsot mindenki számára!

Mint minden nevező te is a részese vagy a Battlegrounds fórumának, itt tudsz ötleteket, visszajelzéseket írni, amit a Riot dolgozói aktívan követni fognak.
Akármit feltehetsz, hogy Riot Draggles-t idézzem: "Szeretnél egy végleges Azír bannt minden meccsre? Tedd ki fórumra! Ki tudja mi lehet belőle (Bár nagy valószínűséggel, ez nem fog bekövetkezni soha).

6. Találd meg a tökéletes csapatbeli pozíciódat!

A jungleretek éppen nyaralni ment Hawaii-ra (vagy éppenséggel a szombati PlayIT-en sütteti hasát, és keresi a tengerpartot) és ezért neked kellene beállni junglernek. Még sosem próbáltad ki igazán a Jungle-t, és félsz... de egyszer csak gankeled botot, beszeditek a double killt, be pusholjátok a tornyot, kitisztítjátok a lane-t, és ha ügyesek vagytok, még egy dragonra is van idő... nahát, te erre a pozícióra születtél.

7. Fejleszd a játéktudásod!

Már elérted a harmincadik szintet az accountoddal, és már javában az új "Champion Mastery" systemre edzed karakter tudásod, ezek mellé még a saját játéktudásodat is tudod fejleszteni. Mennyivel jobb érzés, mikor új taktikákat tanulsz meg, és úgy veted be őket a rangsorolt játékaidon, hogy azokról az ellenfelek még javában nem tudnak.

További fontosabb tudnivalók:
  • 1. A bajnokságra MINDEN divízióban lévő játékos, és csapat nevezhet.
  • 2. Egy csapatban maximum csak 9, azaz kilenc játékos lehet.
  • 3. A meccsek között, a kilenc játékosból akármikor cserélgethettek.
  • 4. A nevezés kezdete: 2015.04.25.
  • 5. A csapatodnak, az Ingame kliensben létező csapatnak kell lennie, és az összes játékosnak benne kell lennie a nevezési idő lejártakor.

A Battlegrounds főoldala: https://battlegrounds.leagueoflegends.com/
A nevezést a "Nevezés a versenyre" feliratra kattintva kezdheted meg.

Gyakori kérdések, köztük a díjazás is: https://battlegrounds.s3-eu-central-1.amazonaws.com/pdfs/hu/faq.pdf
Ez a gyakori kérdések egy tökéletes útmutató screenshotokkal, magyarázatokkal, linkekkel ellátva.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés