Nincs is jobb, amikor felkelsz reggel és látod, hogy új tartalmakkal telt meg a League of Legends. Új hős érkezett, aki lazább és nehezebb, mint eddig bármelyik.

Forrás: Gamestar
BlueFire nyilatkozott, hogy hogyan lehet majd megszerezni a Snowdown ikonokat:
"Az ikonok és a megszerzésük módjai még változhatnak régióktól függően a live szervereken.

A Segítségeteket kérem hogy megtaláljuk a rendszer hibáit, örömmel fogadom a visszajelzéseket és a hibák jelzéseit egyaránt, de azért remélem nincs már benne hiba és így fog bekerülni a live szerverekre."
December 13. és December 16. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Egy kisebb, késő este vagy kora reggeli PBE frissítés érkezett, úgy hiszem akik imádják a porokat azokat érdekelni fogja mi bukkant fel.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
íme itt van a Riot hivatalos előzetese Snow Day Singed-ről ami a 2013 as Snowdown skinek közé tartozik.
íme a PBE szerver legújabb változtatásai. Summoner ikonok, töltő képernyő keretek, egy alternatív győzelmi befejezés a snowdown játékok végére valamint rúna oldal és hős ajándékozás.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
Áss mélyebbre Yasuo múltjában és derítsd ki miért vezekel.
A League of Legends 3. szezonjának végével egy csomó változást tapasztalhatunk a játékban, amik elsődlegesen a Bot Lane-re vonatkoznak. Ha úgy érzed belezavarodsz az új mastery lehetőségekbe, a játék felállásokba, nem tudod mi erős, tudnod kell nem vagy egyedül. Itt van néhány alap taktika amit jó ha tudsz.
December 10. és December 13. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Néhányan üdvözölték, de többen ítélték el a Riot Games profi LoL-osokra vonatkozó szabályát, mely kimondta, hogy a konkurencia játékaiból nem streamelhetnek meccseket. De a felhasználókra hallgatva megváltoztatta szabályzatát a Riot Games, mostantól nem csak League of Legends meccseket streamelhetnek a profi játékosok.

Forrás: Gamestar
Belépés