megérkezett Yasuo

Írta Jankec, Kategória: Skinek/Hősök
2013-12-13 19:34

Nincs is jobb, amikor felkelsz reggel és látod, hogy új tartalmakkal telt meg a League of Legends. Új hős érkezett, aki lazább és nehezebb, mint eddig bármelyik.

Forrás: Gamestar


Az európai szervereken már élesedett a 3.15-ös League of Legends frissítés, melynek részeként egy új hős, Yasuo is bekerült a játékba. Az új kardforgató valószínűleg a játék egyik legkomplexebb karaktere, aki elsőre nagyon erősnek tűnhet, de rengeteg tapasztalatot igényel tökéletes használata.

Az alant megnézhető Champion Spotlight videó is sokkal részletesebb, mint amilyen lenni szokott, ami nem véletlen. Yasuo támadóereje abszolút a képességeink helyes kombinálásától függ, ráadásul az ultimate csapásának használatára is csak pillanatnyi lehetőségeink lesznek.

A 3.15 egyébként rejtve tartalmazza a nemsokára kezdődő Snowdown Showdown esemény extráit is, de ezek még nem elérhetőek. Valószínűleg karácsony közeledtével teszi aktívvá ezeket a Riot. Addig is érdemes átböngészni a patch note leírásait, mert az új hősön, az Anivia textúra frissítésen, és az új Summoner Spell ikonokon túl is rengeteg változás lépett életbe a 3.15 érkezésével.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés