December 3. és December 6. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Biztos sokan elgondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne a League of Legends, ha más stílust képviselne. A Bővebben részben egy kis betekintést kaphatunk.


Forrás: Gamestar
A mai naptól elérhetőek a már meghirdetett Legacy Skinek, a Mega Legacy Csomag és a Mystery skinek. Szerezd meg a kedvenc hőseid klasszikus kinézeteit, vagy lepd meg magad egy Mystery Skinnel még ma!
November 29. és December 2. között akciósak az alábbi hősök és skinek.
A PBE frissítésével, megérkezett Yasuo frissített ikonja, néhány Balance változtatás, beleértve Lulu erősétíését és néhány Jungle item változtatását.

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
A Royal Club Season 3-as World Championshipben való szereplese után a support role gyökeresen megváltozott.
A PBE szerver rengeteg új tartalommal bővült. Ezek között szerepel Snowstrom Sivir és Snow Day Singed téli kinézete is. Továbbá Skarner is visszatért közénk, pár napig tesztelték a hibái miatt. Érkezett még néhány balansz változtatás, és még sok más!

A PBE szerverekre felkerült tartalom csupán tesztelés alatt van, ezért változhatnak a live szerverekre való kikerülésükig.
Ha a Legacy Skinek visszatérése nem lenne elég... A riot lehetőséget ad, hogy Mystery Gifteket küldjünk saját magunknak. November 29.-e és December 2.-a között!
Jó hír emberek - November 29.-e és december 31-e között, 47 visszavonult Legacy skin fog visszatérni a boltba! Minden nap egy új skin lesz leárazva 50%-al, igaz csak egy nap erejéig, de a skin továbra is elérhető lesz az egész event ideje alatt a teljes áron. November 29.-e és December 2.-a között, válogathatsz az elérhető csomagok közül melyek a skineket és a bajnokokat egyaránt tartalmazzák.
"A borongós őszi napokat felváltják a hidegebb éjszakák, de "SnowDown" idején minden rokon lélek, és még az ellenfeleik szíveit is egyaránt melegség járja át..."
Belépés