League of Legends VII

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-29 18:25

Biztos sokan elgondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne a League of Legends, ha más stílust képviselne. A Bővebben részben egy kis betekintést kaphatunk.


Forrás: Gamestar


Biztos sokan elgondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne a League of Legends, ha más stílust képviselne. Egyik Játékos társunk is hasonlóan gondolkodott. De vajon hogy nézne ki kedvenc játékunk, ha például a Final Fantasy VII-el kereszteznénk? Nem tudjuk, de biztos kipróbálnánk.

A League of Legends csapata folyamatosan bővíti, alakítgatja a játékot, hogy mindig fenntartsa a játékosok érdeklődését, néha új hősökkel, néha csak a képességek módosításával, a legújabb ötletüket már kipróbálhattátok ti is, ami nem más mint a One for All játékmód. De mi lenne ha egyszer csak a RIOT vezetősége úgy döntene, hogy az egész fejlesztő csapatot lecserélnék, és egy teljesen új irányzatot határoznának meg, átdolgoznák a játékmenetet, amolyan Final Fantasy VII stílusúra?

Elsőre biztos furcsállnánk a dolgot, főként azoknak akik nem most kapcsolódnak be a League of Legends világába, de akár még valami nagyon jó is kisülhetne az egész dologból. Egy Pato Papao nevű rajongó YouTube csatornáján közzétett egy olyan videót amiben megpróbálta összehozni a League of Legends világát a Final Fantasy VII kinézetével, játékmenetével. Egy nagyon jól megszerkesztett videót láthatunk, az egész játékmenet nagyon hasonlít a Final Fantasy VII-re, persze a League of Legends környezetében és karaktereivel. A támadások ugyanúgy körökre osztottak, lehet válogatni a képességek közül, odafigyelt a karakter mozgásokra és az egész videónak megadta a Final Fantasy-ra jellemző hangulatát.Nektek hogy tetszik az ötlet? Szívesen látnátok valami hasonlót játszható formában is? Vagy inkább maradjanak a megszokott formánál?


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Kajia - 7 éve 1
Nagyon szép munka, tetszett a videó :)

SupR1ze - 7 éve 2
Jó munkát végzett.
Én személy szerint nem kedvelném ezt a módot és szerintem a többség is így lenne, mert aki körökre osztott játékot akar, annak pont ottvan a Final Fantasy sorozat, és a dofus 2 stb...
De lehet megtudnának győzni az ellenkezőjéről.
Belépés