A PBE frissült! A második előszezon frissítés megérkeztével a Szurdok Hírnöke elérhető, néhány új idézői ikon, Mastery és tárgy változások ráadásul új titokzatos bemondó hangfájlok érkeztek.
November 3-a és 6-a között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Ahogy azt a korábbi cikkben láthattátok, rengetek változás jön az előszezonban, de ami ott elmaradt, azt itt megtaláljátok!
A PBE szerver frissült és rengeteg Előszezonbeli tartalom került be! Az új Szezon kezdetével érdemes tisztában lenni az új dolgokkal, így érdemes már most elkezdeni olvasni a változtatásokat!
Október 27-a és 30-a között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
A PBE frissült! Hősválasztó idézet egy "Illaoi" nevű új hőshöz, töltőképernyők a közelgő Mészárló és Zombi kinézetekhez,új idézői ikonok, rangsorolt keretek, és ez még nem minden!
Itt a novemberi akciókban szereplő hősök és kinézetek listája. A korábbi gyakorlatnak megfelelően most sem tették közzé a pontos dátumokat. Tehát akinek ezekre a hősökre és kinézetekre fáj a foga, az tartsa nyitva a szemét novemberben.
A PBE frissült! A mai frissítésben kaptunk egy Zombi Mészárló bejelentkezési témát, Slayer Jinx kinézet haja feltupírozva, és Mordekaiser-nek más lett a megnevezése!
A tegnapi PBE frissítésben újra hozzáadták az utolsó frissítésben eltörölt középre igazított töltőképernyőket. Illetve a szezon végéhez közeledve, úgy néz ki ismét megújul a Mesterségek rendszer, vagyis külsőre biztos.
Egy extra hosszú szerver-leállás után egy második frissítés is érkezett. Gangplank egyensúlyi változtatások és a töltőképernyő vázlatait kivették. A PBE-n a hétvégén csak ranked meccsek játszhatóak! A mai frissítésben van Csapat-Csevegés opció és még néhány egyensúlyi változtatás.
Belépés