A PBE ismét frissítve lett! Az 5.19 PBE kör folytatásában a mai frissítés magába foglal új Marauder és Warden kinézeteket, Ironside Malphite becsatlakozik a Bilgewateri splash arthoz és változtatások privát chat szobákhoz
Saját készítésű videó a nemrég bejelentett bajnokról, Kindredről!
Nagy frissítés érkezett a PBE szerverre tegnap este! Bekerült az új hős és 5 új kinézet is!
Nemsokára útjára indul a következő hős, egy dzsungelbe termett lövész. Kindred a táborok körül portyázik, halálra ítél hősöket, és véglegesen megerősödik, ha az ítélet végrehajtása is bekövetkezik. Kindred nemcsak felgyorsítani tudja a halált, hanem késleltetni is. Ha a szövetségesek bajba kerülnek, Bárány (a Kindredet alkotó két lélek egyik fele) megáldhat egy nagy területet, amely néhány értékes másodpercre távol tartja a halált az abban tartózkodóktól.
Szeptember 15-e és 18-a között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
A PBE frissült! Bekerült egy töltőképernyő a közelgő Championship Kalista kinézethez, 8 idézői ikon, és még sok minden!
A tegnapi frissítésben érkezett néhány új embléma és finomhangolás. Ami érdekesebb, talán az azonnali visszajelző rendszer jobbá teszi a játék közösségét!
Szeptember 11-e és 14-e között akciósak a következő hősök és hőskinézetek.
Volt már listánk idegesítő dolgokról, illetve nem éppen segítőkész csapattársakról, de most legyen valami pozitívabb is. Összegyűjtöttem 10 dolgot, amik sikerélményt adnak, ebben a híresen frusztráló játékban.
Nézzük mik ezek.(Ez csak egy lista személyes vélemény alapján, nem CSAK ezek vannak, illetve nem feltétlen top 10.)
A tegnapi PBE frissítésben újabb előrejelzéseket kaptunk az érkező hőssel kapcsolatban! Ezen kívül kijavították az új tabella tükröző beállítást, és több hőst érintő változás is érkezett.
Belépés