Hősbejelentés: Kindred az örökkévalóság vadászai

Írta Jankec, Kategória: Skinek/Hősök
2015-09-15 22:40

Nemsokára útjára indul a következő hős, egy dzsungelbe termett lövész. Kindred a táborok körül portyázik, halálra ítél hősöket, és véglegesen megerősödik, ha az ítélet végrehajtása is bekövetkezik. Kindred nemcsak felgyorsítani tudja a halált, hanem késleltetni is. Ha a szövetségesek bajba kerülnek, Bárány (a Kindredet alkotó két lélek egyik fele) megáldhat egy nagy területet, amely néhány értékes másodpercre távol tartja a halált az abban tartózkodóktól.


Képességek


Passzív: Kindred jele

Bárány megjelöl egy hőst (a térkép bármely pontján). A jel rövid késleltetés után aktiválódik. Ha Kindred ezt követően megöli a kijelölt hőst, vagy közrejátszik a halálában, halmozódó és maradandó bónuszt szerez az alaptámadásaira. Míg Bárány hősöket jelöl ki a képességgel, Farkas (a kettős lélek másik fele) időről-időre automatikusan megéhezik valamelyik nagy szörnyre az ellenfél dzsungelében. Minden hős látja a halálraítéltek jelét a célponton.


Q: Báránytánc

Kindred a kijelölt irányba siet, majd tüzet nyit legfeljebb három közeli ellenfélre.


W: Farkaséhség

Passzív: Kindred mozgás közben a Vadászszenvedély jelzőit gyűjti. A maximális számú jelző elérésekor Kindred következő alaptámadása fix értékű életerőt lop el.
Aktív: Farkas ideiglenesen leválik Bárányról. Egy nagy mező jön létre, amelyen belül Farkas megtámadja azt, akit Bárány támad, vagy a legközelebbi ellenfelet. Bárány a Farkas őrjöngésének területén belül jelentősen lecsökkentett töltési idővel használhatja a Báránytáncot.


E: Fokozódó rettenet

Kindred kezdetben lelassítja a megcélzott ellenfelet. Ha az így meggyengített célpontot sikerül gyors egymásutánban háromszor eltalálni, az áldozat a maximális életerővel arányos egyszeri sebzést szenved el.


R: A béke szigete

Kindred maga vagy egy megcélzott szövetséges alatt egy hatalmas, de ideiglenes mezőt hoz létre. Amíg a képesség aktív, a Béke szigetén belül SEMMILYEN egység életereje nem csökkenhet a kritikus szint alá. A mező a megszűnésekor fix mértékű életerőt tölt vissza az összes hősnek, aki ekkor még a területén belül tartózkodik.


Dzsungelharc

Kindred a Farkaséhség használatával meglehetősen gyorsan ki tudja végezni szinte bármelyik tábort, ezáltal az ikerlelkek rengeteg sebzést kaphatnak az alaptámadásukhoz. Fontos megjegyezni, hogy a mezőn belül a Báránytánc töltési ideje jelentősen csökken, így Bárány folyamatos tud helyezkedni a tábor körül, miközben egyszerre több célpontot is támadhat. Ez több puszta látványelemnél, hiszen a Báránytánc gyors mozgása tölti a Farkaséhség passzív hatását is, így az ikerlelkek életerőtől duzzadva járhatnak táborról táborra. Kindred ugyan meglehetősen sérülékeny, de ha folyamatosan mozgásban marad, és akkor támad, amikor a passzívja feltöltődött sokáig lesz képes folytatni a hajszát. A nagy szörnyek jelenthetik a legnagyobb kihívást, Kindred ekkor nyúl a Fokozódó rettenet képességéhez. A képesség nagyon manaigényes, ezért nem érdemes kisebb ellenfelekre vesztegetni, de az erős és szívós szörnyek esetében könnyebben lehet vele tartani a távolságot, és az életerővel arányosan jókora sebzést is okoz, valahányszor elég jelző gyűlik össze. Miután Kindred megtisztította a saját dzsungelét, készen állhat egy komolyabb préda elejtésére is.


Rajtaütés

A Kindred jele rendkívül hatékony eszköz, és nem csupán amiatt, hogy erősebbé teszi Kindredet a megjelölt célpont leölésekor. A pszichológiai hatást sem szabad alábecsülni: aki tudja, hogy megjelölték, hajlamosabb lehet passzívabban játszani, és visszahúzódni az ösvényén, tartva a közelgő rajtaütéstől. A préda kijelölése nem kényszeríti Kindredet egy adott ösvényre. Az egész térképre kiterjedő hatótáv miatt megteheti, hogy megjelöli a középső ösvényes játékost, majd a felső ösvényen kivitelezi a rajtaütést. Így persze nem válik erősebbé az öléstől, de Kindrednek néha érdemesebb a szövetségeseken segíteni, mint egy olyan hős után kajtatni, aki tudja, hogy megjelölték.

De hogyan vadászik Kindred, ha egyszer kiszemelt magának valakit? A Fokozódó rettenet erős kezdésként lelassítja a közeledő ellenfeleket, aztán következhet egy jól elhelyezett Farkaséhség. Ha a mező létrejött, Kindred készen áll arra, hogy a Báránytáncot és az alaptámadásait kombinálva nekiessen a célpontnak. Noha Bárány és Farkas elég nagyot tudnak sebezni, nincsenek közvetlen tömegirányító hatásaik, ezért leginkább a sérült célpontok kiiktatása az erősségük, illetve remekül tudnak együttműködni azokkal a szövetségesekkel, akik képesek lefoglalni az ellenfelet.

Kindrednek az ellenfél dzsungelére is oda kell figyelnie, mert bár a kétlelkű szellem maga dönti el, hogy a hősök közül kiket lát el a Kindred jelével, az ellenséges dzsungel táborait véletlenszerűen jelöli meg. Kindred nem kap rálátást a megjelölt célpontra, de annyit biztosan tudni fog, hogy a táborban még vannak élő szörnyek. Kindrednek ekkor kell ravasznak lennie: az aktív tábor alapján tudja, hogy hol nincs az ellenséges dzsungelharcos, és sejtheti, hogy hova tart éppen. Ennek megfelelően tervezheti a rajtaütéseit és a dzsungelbeli útvonalát. A jelet az ellenfél dzsungelharcosa is látja, és szabadon dönthet, hogy gyorsan megtisztítja a tábort, hogy Kindred ne tudjon erősödni, vagy rajtaütést készít elő. Ez nem feltétlenül könnyű döntés. Ha az utóbbit választja, és a megjelölt tábor távol esik az ösvénytől, akkor tálcán kínálja fel Kindrednek az ingyenbónuszt. Az ellenfél dzsungelharcosa megteheti, hogy egyszerűen lepakol egy őrszemet a megjelölt tábornál, és csak akkor megy oda, amikor Kindred megtámadja a tábort. Kindred mozgékony és erős, de a jól párbajozó dzsungelharcosok elláthatják a baját.

Csatározás

A Béke szigete a megfelelő időzítéssel elképesztően hatékony képesség. Késleltetheti a hatalmas szörnyek megölését, és ráveheti az ellenfelet a Sújtás elvesztegetésére. Ha Kindred csapata rosszul áll egy harcban, időt nyerhetnek vele, és az időtartam végére az ellenfél csapatát is hasonlóan nehéz helyzetbe hozhatják. A képesség óriási segítség a tornyok elleni betörések során, mivel csak az élőket védi, az élettelen tornyokat nem. Kindred csapata kedvezőtlen feltételek között is megszerezhet egy feladatot, ha a Béke szigetének védelme alatt lerombol egy építményt. A képesség gyógyító hatása jól jöhet, ha versenyfutás folyik a nexusokért, és komoly előnyt jelenthet a támadóknak, mivel az időtartam lejárta után Kindred csapata több életerővel vág neki a folytatásnak, mint az ellenfél.


Csapatharcok

A nagyobb csapatharcokban Kindred helye a frontvonal mögött marad, és az a dolga, hogy a Farkaséhség területén belül a lehető legtöbb Báránytáncot süsse el. A Fokozódó rettenetet a szívós, frontvonalbeli ellenfeleknek érdemes tartogatni, akik veszélyt jelentenek a csapat hátsóbb soraira. Ha a csapata nyerésben van, Kindrednek érdemes a legerősebb lövészek vagy mágusok megvédésére tartogatnia a Béke szigetét, ha túl sok nem kívánt figyelmet kapnának. Ha viszont vesztésre állnak, Kindred a Béke szigetével az egész csapatot megvédheti. Az a néhány értékes másodperc a feje tetejére állíthatja az erőviszonyokat, és az időtartam végére mindkét csapat a halál szélén tántoroghat. Ekkor a Béke szigetének végén bekövetkező gyógyítás újabb másodpercekkel hosszabbítja meg az elkeseredett küzdelmet.


„A Béke szigetének végén bekövetkező gyógyítás újabb másodpercekkel hosszabbítja meg az elkeseredett küzdelmet.”


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés