PBE frissítés 09/16: Ironside Malphite, Marauder és Warden splash artok és privát chat szobák

Írta Vic, Kategória: PBE
2015-09-17 17:03

A PBE ismét frissítve lett! Az 5.19 PBE kör folytatásában a mai frissítés magába foglal új Marauder és Warden kinézeteket, Ironside Malphite becsatlakozik a Bilgewateri splash arthoz és változtatások privát chat szobákhoz
Új splash artok

A PBE kör 5 skinjéhez érkezet splash art! Osztozva szerepelnek a Marauder és Warden kinézetek egy-egy splash arton, csakúgy mint Ironside Malphite a Bilgewateri splash arton!

Marauder Alistar & Marauder Olaf
Csekkold ezt a cikket hogy láthasd e kinézeteket a játékban is!
Warden Jax & Warden Karma


[ Jelenleg Warden Jaxnek csak a töltőképernyő képe érhető el!]

Ironside Malphite

Ironside Malphite-ot egy megosztott splash-artra helyezték melyen még szerepel Corsair Quinn, Rogue Admiral Garen, és Sea Hunter Aatrox! A vitorláját az eredetin is látni lehet!
Ezzel együtt Corsair Quinn, Rogue Admiral Garen, és Sea Hunter Aatrox kinézetket is frissítették, hogy passzoljanak Ironside Malphite-hoz. Itt vannak a frissített töltőképeik:

Kindred


Mivel már láthattuk Kindred splash artját a hős megjelenésekor, így ez is hozzá lett adva a PBE szerverhez!( Kattints ide az óriási ( 5084x3034 px ) felbontású képhez! )Új frissített chatszobák!Bővebb információkkal Limely jelentkezett a PBE-re bekerült frissítésről!
Hé Mindenki!,

Privát, állandó chat szobák, most elérhető a PBE-en kiterjesztett tesztelésre, amely a legújabb frissítésünk higy fejlesszük a játék szociális jellegét. Az ötlet abban segít neked, hogy könyebben tudj kapcsolatot tartani a "keménymaggal" akikkel játszni szoktál és azt tervezzük hogy ezt több hónapos tesztelés után mihamarabb be is vezessük.

Az állandó chat szobákban folyó beszélgetések (az online töltött időd alatt) tárolva lesznek és egyből elérhetőek lesznek mikor újra belépsz. Egyszerre csak egy szobád lehet de három szobának is tagja lehetsz egyszerre.

Amint létrehozol egy chat szobát képes leszel:
  • Elnevezni a szobát
  • meghívni játékosokat
  • Kinevezni tagokat tisztviselőknek (ők hívhatnak és kirughatnak játékosokat)
  • Lefokozni tiszteket sima tagokká
  • Kirúgni játékosokat
Mivel ez még csak a PBE, a folyamatos frissítések miatt esetlegesen törölve lesznek a beszélgetések. Az ilyen frissítések esetén előre jelezni fogjuk azt!

Tudassátok velünk, hogy ezek az állandó chat szobák segítik e a kapcsolatfentartást a barátaitokkal! Illetve ne felejtsétek el a hibavisszajelzéseket. :3

Köszönettel,

Limely :3

Ui.: Itt egy pár képernyőmentés:
Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés