PBE frissítés 10/20: Zombie Slayer és Világbajnokság bejelentkező képernyők, Slayer Jinx haj frissítés, és még több!

Írta NPC Yemi, Kategória: PBE
2015-10-21 21:15

A PBE frissült! A mai frissítésben kaptunk egy Zombi Mészárló bejelentkezési témát, Slayer Jinx kinézet haja feltupírozva, és Mordekaiser-nek más lett a megnevezése!

Új bejelentkező animáció

Ma 2 bejelentkező képernyőt is kaptunk. Az egyik a hamarosan megjelenő Zombi és Slayer(Mészáros) kinézeteké a másik pedig a Világbajnoksághoz készült!

Zombie Slayer bejelentkezés

Hogy ráhangolódjunk a közelgő kinézetekre, van egy király animáció, király zenével a bejelentkező képernyőn!Itt a Zombie Slayer bejelentkező téma állóképe:


VB bejelentkezés

Van viszont egy másik VB bejelentkező téma, ezúttal kék színsémával és az elmaradhatatlan idézők kupájával.Itt az állókép a VB bejelentkező témáról:


Slayer Jinx kinézetfrissítések

A leendő Slayer jinx kinézet kicsit módosult. A tetoválás átkerült a másik karjára és copfjai meg vannak kötve a végükön.Egyebek

  • Mordekaiser megnevezésre " a Halál Ura"-ról "Vas Kísértet"-re változott. Ezt egy játékos javasolta.


Egyensúlyi változtatások


Hősök

Cho'Gath
  • Feast (R) a leírás most már aktuális, a nem rég behozott változtatásokat mutatja.
  • [MEGJEGYZÉS: Korábbi patchünkben megváltozott kicsit a képesség. 2 stacket ad ha hőst ölünk vele és gyógyítja magát ha megvan mind a 6 stack.]

Mordekaiser
  • Harvesters of Sorrow (W) passzívja most az osztozásból elvesztett xp 50%-át adja bónuszkánt- a korábbi teljes xp helyett.


Zilean
  • Új passzív: Üvegbe zárt idő - már jelzi hogy 120 másodperc a töltési ideje a leírásban.
  • [EMLÉKEZTETŐ: Zilean új passzívja tárolja az xpt egy ideig aztán azt eloszthatja társai közt, ahelyett hogy csak aurát adna ami miatt többet kapnak.]Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés