Azok, akik kicsit is ismerik az E-Sport világát már biztosan hallották Ocelote nevét, de azoknak, akik még újjak ezen a téren bemutatjuk Carlos Rodriguez urat, aki 23 éves korára elérte, hogy közel 205 millió forintnyi bevételt termel egyetlen év alatt (ez kb. 700 ezer euro saját bevallása szerint).



Forrás: Gamestar
Október 22 és 25 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Streamelni szeretnél de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki ? Olvasd el leírásunkat és ha kérdésed van tedd fel bátran !

A leírást a fórumunkon belül ITT találjátok meg.
RiotScruffy közzétette a Skarner-el kapcsolatos rework információkat!
Az update nemsokára PBE-n is elérhető lesz,pontosabban a következő frissítéssel jön :)
Itt vannak a változtatások:
Az előzetes hírekben ugye a RIOT csapata bejelentette hogy a Season 3 lezárása október 31 én lesz. Viszont sokak örömére, de legalábbis azoknak akiknek még nincs meg az elérni kívánt rangjuk. A jó hír az, hogy 11 nappal meghosszabbították a Season lezárását. Tehát November 11.én éjfélkor zárják le a Season 3 at. Ezután kerülnek kiosztásra a jutalmak.


Sziasztok.
Oldalunkra cikkírókat keresünk akik szánnának rá időt, hogy friss hírekkel szolgáljanak az idelátogatóknak.
Ha szeretnél te is részt venni az oldal fejlődésében és szívesen segítenéd játékostársaidat akkor írj egy emailt magadról!
Október 18 és 21 között akciósak az alábbi hősök és skinek.
Dél-Koreában a League of Legends a népszerű eSportok közé tartozik, olyannyira, hogy a kongresszus egyik tagja, Jun Byung-hun megígérte, hogyha az SK Telecom T1 csapata nyeri az idei LoL világbajnokságot, akkor beöltözik LoL karakternek, és bizonyítékként fotókat tesz közzé kis kirándulásáról a cosplay világába.

Forrás: iPon
Ahogy a nap nyugovóra tér sötétség lopózik a helyére, a gyertya lángja pislákolni kezd, majd kialuszik. Hamarosan beköszönt a Harrowing.
A League of Legends fórumait olvasóknak már bizonyára nem újdonság, de többen lehettek akik nem nézik minden nap. Azoknak újdonságként fog hatni. Lyte nyilatkozott egy közelgő PBE frissítéssel kapcsolatban, mely nem más mint a Csapat Építő. Erről olvashattok a cikkben.
Belépés