A csapatmunka Ereje

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-09-19 21:37

A RIOT-os fiúk csináltak egy kis videót mely megmutatja a csapatmunka erejét. Lessétek meg a kapcsolódó videót, aki nem értené annak a lényeg alul olvasható.Miért is játszunk a League of Legends- játékkal? Hát a szórakozásért. És mikor szórakozunk igazán jól? hát persze hogy akkor ha megnyerünk egy meccset. Sok dolog kell a győzelemhez. Akik azt gondolják, hogy csupán az egyének készségein és reflexein múlik... tévednek.

Attól lesztek igazán sikeresek ha képesek vagytok csapatként játszani, ez az ami jelentős hatással van a játék végkimenetére. Valójában a sportszerű játékosok mindennap 1,7 millió játékkal többet nyernek mint az átlag játékosok. A csapatjátéknak sokkal nagyobb szerepe van a Ligában mint gondolnád.


Nézzük meg milyen hatással lehet a játékodra:

Tegyük fel hogy elindítasz egy játékot és az egyik csapatársad az elején meghal párszor ezzel erősítve az ellenséges játékost. Ettől persze te dührohamot 'kapsz'.

Itt két választásod van:

Lemehetsz egy 5 éves gyerek szintjére: Kiabálhatsz, sírhatsz, el küldhetsz mindenkit a pokolba, mert ez természetesen segíteni fog a helyzeteden.(persze -.-")

Az ilyen játékosok nem érthetik meg, hogy egy meccset nem lehet visszahozni úgy hogy elszidod mindennek a csapattársaidat.

A Dühöngés nem nyeri meg a meccseket.

Minden negatív játékos csökkenti az esélyeid a győzelemre. Átlagosan 54% nyerési eséllyel indulunk, ha nincs mellettünk dühöngő játékos... Tegyük fel hogy 3 játékos elkezd dühöngeni ez az érték úgy 46%-al változik és nem a pozitív irányba... ez még rosszabb lesz innentől.


Tehát több értelme van a győzelemre koncentrálni.


Segíts csapattársaidnak, vegyél wardokat vagy foglalkozz a saját oldaladdal.. a lényeg hogy ne a csevegőn dühöngjél.

Azok a játékosok, akinek a csapata összetart több játékot nyernek. Ellenben azokkal a játékosokkal akik dühből játszanak, ők szabotálják saját nyerési esélyeiket. Sportszerűséggel és csapatmunkával lehet győzni.

A megfigyelések mutatják, hogy van összefüggés a csapat viselkedése és az elért arany mennyiségén. Tehát abban az esetben ha a dzsungeles gankelni jön de nem sikerül, a dolgok nagy valószínűséggel mélyrepülésbe kezdenek. Az egyik játékos elkezdi mondani,hogy a másik egy N00B, de ezzel elveszti a játék irányítását.

Ezalatt a másik csapat összpontosít, menetelhetnek előre ölhetik a minionokat, ledönthetik a tornyokat. Minél többet, annál több arany, minél több arany annál nagyobb és erősebb itemek.

A játékosok akik huzamosabb ideig normálisan viselkednek 10% al több játékot nyernek mint az átlag jancsik. Másfelől, egy jelentett játékos átlagosan 35% al kevesebbet nyer.


De ez nyilvánvaló: az a csapat amelyik segíti egymást a nehézségeken nagyobb valószínűséggel győz. Tehát legközelebb, ha győzni szeretnél a ligában, emlékezz...

A csapatmunka erejére.Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés