A hüvely nélküli kard

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-14 22:28

A következő hős előzetese most már elérhető!
"Egy vívót megtanítani ölni, egyszerű. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy megtanítsd, hogyan hagyjon valakit életben."


Yono saját szemszögéből mesél testvéréről Yasuo-ról.
„Ugyan mennyit ér a kard a forgatója nélkül? Egy vívót megtanítani ölni, egyszerű. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy megtanítsd, hogyan hagyjon valakit életben. Láttam az öcsémet, Yasuo-t edzeni, egyetlen érintéssel keltette életre pengéjét. Hallottam a suttogásokat amik, a régi mesterekhez hasonlították. Ahogy nőtt és egyre jobb lett, úgy lett egyre önteltebb is. Féktelen és dicsekvő lett, figyelmen kívül hagyva mesterünk tanításait és nem mutatott semmi türelmet.
Tartottam, attól hogy túl messzire téved a helyes úttól,de szólni nem mertem neki, csak figyelmeztettem az elfeledett becsületére. Egy juharmagot adtam neki, ami az iskolánk legmagasabb tanítása az emberségről... amit úgy tűnt Yasuo elfelejtett. Egy mag csupán mag, de idővel megtalálhatjuk a benne rejlő szépséget. Yasuo fogta az ajándékomat, és következő napon elfogadott egy védelmező pozíciót. Nagyon reméltem, hogy megtanulja mi a türelem és az erény, ami minden igazi kardforgató ismérve.

De nem így lett.

Ma Yasuo-t elítélték árulás miatt, mivel megölt egy embert, aki védelmére esküdött. Elárulta a nemzetét, a barátait, és saját magát is. Azon töprengek, ha másképp cselekszem, akkor elkerülhette volna ezt a sötét utat. De nem tisztem kérdéseken töprengeni, más kötelesség nyomja a vállam. A hajnal első fényénél, nekilátok, hogy elfogjak egy hüvely nélküli kardot: a testvérem Yasuo-t.”
Angolul itt!


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés