A profikat is kidobják, ha olyan a helyzet

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-17 18:37

A Riot MOBA játékában a sorozatos kihágásoknak megvan az eredménye. Legyen az illető casual játékos, vagy progamer, a banhammer mindenkire lesújt.

Forrás: GamestarA League of Legends esport csapat, a Little Wraith komoly gondok elé néz, miután több játékosát is eltalálta a banhammer, éppen akkor, mikor sikeresen bejutottak az Intel Extreme Masters Regional Invitational versenyre.
A PlayerAttack jelentése szerint három csapattagot is kitiltottak a League of Legends szerverekről, miután sokadik figyelmeztetés ellenére sem voltak hajlandóak betartani a játék viselkedési irányelveit. Mirko Gozzo, a Riot munkatársa nyilatkozott az ügyben. „Nem mehetek bele nagyon a részletekbe a személyiségi jogok miatt, de lényegében a szokásos ellenőrzések során kiderült, hogy sok játékos – nem csak profik – a Summoner’s Code (a játék szabályzata) pontjait többször is megsértették, így ideiglenes bant kaptak.”Mind a Team Immunity, mind az Nv megszenvedte az ellenőrzést. A PlayerAttack szerint az Nv egyik játékosa kapta a legdurvább büntetést. Nem vehet részt 6 online és offline versenyen.

Nem ez az első alkalom, hogy profi játékosok kerülnek a kalapács alá. Annak idején a manapság mindenki által ünnepelt Ocelote sem volt az a „jó fej” player, akinek ma ismerjük. Számtalan figyelmeztetést és tiltást kapott ő is, ezt a lenti videóban láthatjátok is.Nektek mi a véleményetek, jogos a büntetés?Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Zsiroskenyer14 - 7 éve 1
Bant a polákokra! Bant az összes noobra!!!

Intresa - 7 éve 2
Teljes mértékben jogos!
Attól mert valaki profi játékos ugyan azok a szabályok vonatkoznak rá is mint ránk casual gamerekre!
Belépés