A Sangam stadionban lesz az S4 Worlds nagydöntője!

Írta Jankec, Kategória: E-sport
2014-06-26 17:13

Napvilágot láttak az első információk a 2014-es League of Legends világbajnokságról. Annyit már eddig is tudni lehetett, hogy az esemény Dél-Koreában lesz, de most már az is biztos, hogy hol: A döntőt a szöuli Sangam stadionban rendezik, amely a 2002-es FIFA labdarúgó-világbajnokság egyik helyszíne volt!


A Sangam Korea második legnagyobb stadionja, közel 67.000 ember befogadására képes, és számos nagy sporteseményt, illetve koncertet rendeztek már itt. A Riot 40-50.000 nézővel számol a helyszínen, az valami brutális lenne!


A világbajnokságon a tavalyi 14 csapattal szemben idén 16 csapat fog részt venni: 3-3 csapatot delegál majd Észak-Amerika, Európa, Korea és Kína, 2 csapattal érkezik majd Dél-kelet Ázsia és Tajvan és hozzájuk csatlakozik majd két szabadkártyás csapat a többi régióból. Ebből az egyik a legjobb brazil vs. legjobb dél-amerikai csapat párharcából fog kikerülni, a másik pedig az óceániai, az orosz, valamint a török régió párharcaiból fog Koreába utazni. A Riot szeretne lehetőséget biztosítani más régióknak is, hogy megmutassák, képesek a nagyokkal egy szinten játszani. Én például nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit tudnak a brazilok és az ausztrálok, örülnék, ha egy-egy ilyen csapat is ott lenne a legjobb 16-ban.

A 16 csapat 4 négyes csoportban küzd majd egymással Tajpejben és Szingapúrban, minden csoportból a két legjobb jut be a negyeddöntőbe, amelyeket Busanban rendeznek majd.

És még egy jó hír: a Riotosok egy Reddit bejegyzésben megerősítették, hogy már a negyeddöntők is BO5 meccsek lesznek, szóval brutális párharcokra lehet készülni!!! A csoportmeccsek szeptemberben, a negyeddöntők október elején, a nagydöntő október 19-én lesz.

Ti kit vártok a legjobbak közé?


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
BerserkerVadrus - 7 éve 1
Team Dignitas,szerintem esélyes csapat,szeretem nézni a játékukat,meg birom azt a szőrös gorilla adc-jüket :D
Belépés