Alakul a META #1

Írta HunGaboo, Kategória: Egyéb
2014-04-13 17:53

Hétről-hétre követhetitek majd velünk a mostani META változásait, statisztikáit.Ez a hét is az ellentmondások jegyében telt.

A három legnépszerűbb hős nem csak hogy nem üti meg az 50%-ok győzelmi rátát, de a 3. helyen álló Lee Sin a játék 10. legsikertelenebbévé vált.
A legsikeresebb hősök most is a 10%-os népszerűséggel rendelkeznek, és a statisztikák szerint a héten a junglerök arattak, Ammumu, Warwick, Rammus, Fiddlesticks, és Wukong is szerepel a top tízes listán.
A reworköket még mindig nem szoktuk meg, Gragas még Urgotot is alulmúlta, ezzel a játék legsikertelenebbe lett. Továbbá a sikertelenségi top 10-ben még ott van Elise, LeBlanc, és a már említett Lee Sin is, ami azért különösen érdekes, mert ennek ellenére még mindig a legtöbbet bannolt championok között vannak.
Ha a népszerűtlen bajnokkal akarjuk meglepni az ellenfelet, akkor a papírforma szerint Aniviával van a legtöbb esélyünk.

a kép készítésekkor Zed már alulmúlta Lee Sin-t.

A legnagyobb változások ismét a Support poston történtek, Thresh népszerűsége töretlen, eredményei nem romlottak tovább, de most is több mérkőzést veszít el, mint ahányat megnyer, Leona is éppen hogy csak felülről súrolja az 50%-os Win ratet, ami nem nevezhető rossz eredménynek, de a két champion pár hete még majdnem 70%-on állt. Annie teljesen eltűnt a bottom laneről.
Morgana viszont töretlenül tör felfelé, és Sona is kezdi visszanyerni régi fényét. Népszerűsége csak kis mértékben nőtt, és még mindig elhanyagolható, viszont már a legsikeresebb supportá nőtte ki magát, és minden champion közül is a 6. helyen áll.

ADC poston továbbra is Caitlyn a legnépszerűbb, bár ezt az eredményei nem támasztják alá. A legsikeresebb Jinx volt, és legsikeresebb bot-lanet Miss Fortune és Janna alkotta.


A Middle Lanet Kayle uralja, ezzel a játék legsikeresebb hőse, nincs ellene ellenszer, minden championt az esetek több mint felében legyőzött.
Yasuo a középszerűségből a feledés felé süllyed, népszerűsége is hatalmasat esett, és a győzelmi ráta is tartósan 50% alá került.
Vel'Koz a kezdeti lelkesedés, majd felháborodás után szépen jön felfelé, népszerűtlensége túl van a mélyponton, győzelmi aránya viszont előkelő helyen áll vetélytársaival szemben.
Pantheon is felütötte a fejét miden, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel.


Topon a legkiegyensúlyozottabb a helyzet, ha az ember nem Rengar, akkor minden esélye megvan hogy nyerjen. Ami újdonság lehet az Nidalee feltűnése topon, ami működni látszik, de erősen ellenfélfüggő.

A jungelban is változnak az erőviszonyok, Vi, Nasus, és Xin Zhao népszerűségük ellenére nem sok meccset nyernek meg, Ammumu, és Warwick viszont továbbra is rendkívül sikeres.

Baromka


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés