Alakul a META #2

Írta HunGaboo, Kategória: Egyéb
2014-04-23 12:48

Hétről-hétre követhetitek majd velünk a mostani META változásait, statisztikáit.A hét eseményeit az új item érkezése dominálta. A Feral Flare alaposan átírta az erőviszonyokat a jungelben. A múlt hét még sikertelen junglerei a héten taroltak, és a semmiből felbukkanva Master Yi elemi erővel tört elő.


Az új itemmel minden AD jungler tarol, még Lee Sin is a játékai több mint 54%-át megnyerte. Ennek ellenére még mindig a legsikertelenebb a népszerű championok közül. Valószínűleg egyszerűen csak jó vele játszani.

A Feral Flare érkezésével az AD jungler championok már nem csak a Win Rate diagramokra kerültek fel, hanem szívesen is játszunk velük, a népszerűségi listán is előkelő helyen állnak.

Amumut továbbra sem kell félteni, egyedül csak Warwicknak sikerült több meccset nyernie a jungelban, és a legendákkal ellentétben csak minden 400-ik játékban bannolják a kis múmiát.


Top lanen nincs egyeduralkodó, Tryndamere volt a legsikeresebb, Shen pedig a legkevésbé, viszont kiugró különbségek nincsenek, és egy jó counterpickel mindenki legyőzhető. Összességében tankot érdemes vinni.

Midre még mindig nem azt visszük akit érdemes, a népszerű midesek sokat veszítenek, a legsikeresebbeket alig használjuk. Bejött a múlt heti jóslat, Anivia már a játék második legsikeresebb bajnoka, már Kayle trónját ostromolja az első helyért. Ilyen statisztikákkal ki gondolná hogy kevesebben játszanak vele, mint Poppyval. Leblanctól minden statisztika ellenére nagyon félünk, a 10. legsikertelenebb championt a harmadik legtöbbször bannoljuk.


Bottom lanen a Sona-Miss Fortune páros még mindig arat, a játékaik majdnem 60%-át nyerik, már külön-külön is a legsikeresebb bot lanerek. Az egyeduralkodó support hármas töretlen, Morgana már népszerűségben is utol érte Leonát, és Thresht. Thresh még mindig a játék legnépszerűbbe, győzelmi aránya továbbra sem éri el az 50%-ot, de hétről-hétre javul.


AD Carryeink között sem változott sokat a helyzet, Caitlyn, és Jinx vannak a népszerűségi lista csúcsán, de már Cait is több játékot nyer meg, mint veszít. Vayne viszont hatalmasat bukott a héten, úgy tűnik egy Feral Flarel felfegyverzett bestiával szemben nincs esélye az éjszakai vadásznak.Baromka


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
nagyzolihun - 7 éve 1
Master Yi jungle Feral Flare-el elég OP tud lenni...

Vic - 7 éve 2
Nem csak tud hanem az is :)
Belépés