Az Előszezon közeledik!

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-10-24 14:18

Üdv Summonerek,

Az elkövetkező hetekben, posztok sora lát majd napvilágot, melyekben magasröptű beszélgetéseinkbe kaptok betekintést az előszezonról és az elkövetkezendő szezonról. Minket ugyan megtalálhattok a fórumokon és a redditen is, de azért itt egy kis betekintés az elkövetkezendő változásokról. A szezon végének közeledtével, azon tűnődtünk hogy mi legyen a League of Legends-ben. Ellentétben az előző szezonokkal itt az ideje a nagy változásoknak, a karakterek erőegyensúlyának és a játék mechanikájával kapcsolatban. A Live Design csapat figyelembe veszi a játékosok visszajelzéseit, ezért átnéztük a játék alapját, szolgáló rendszert. Végezetül az elkövetkezendő seasonra azon leszünk, hogy csiszoljunk a League of Legends játékmenetén, ezért alkotunk egy mélyebb, tisztább és a játékosok igényeit kielégítő rendszert.

By Morello

Tehát mi történik majd?

Először is, megosztom veletek az erre az évre vonatkozó kitűzött céljaink:

•Még több játékmenet és stratégiai szerep a pálya beláthatóságának és a wardoknak.
•Biztosítja, hogy minden szerepkörben és minden pozíción erőnövekedést tapasztaljunk, és haladjunk támogatói képességekkel.
•Javuló játékiram és csökken a csapatpofozkodás.( adok-kapok )

Nekünk ezek a célok az elsődlegesek a versenyképességért és az élvezhető környezetért, és mivel hogy a rendszereknek is szüksége van szeretetre.


Miben változik?

A csapat megosztja majd a részleteket a sok speciális beállításairól melyet rendszereken, végeznek, de addig is engedjétek meg, hogy betekintsünk, abba mire kell számítani:

•Xypherous és Xelnath-al beszélgetünk a wardokról, a térkép beláthatóságról és az új trinket rendszerről. Alapvetően az arany szerzést akarjuk elmozdítani, hogy még fontosabb stratégiai részhez jusson, ezáltal mélyebb lehetőségeket biztosítsunk neki a játékban. Sok munka lesz ezzel, beleértve egy új tárgyhelyet ami speciálisan a látást biztosító tárgyaknak lesz fenntartva, és szabályozzuk játékos /ward limitet, és persze még több ward beállítások.

• Új jungle érkezik - új tárgyak a carry típusú junglereknek, jobb jutalom/arany arány, és egy új 4. szörny lelőhely, ami új bejárási utat és stratégiákat fog megnyitni a jungelesek előtt.

•A supportok aranyszerzésén is állítani fogunk, hogy több arany jusson a zsebekbe. Valamint új tárgyakon is gondolkodunk ( és persze átalakítani a régieket) hogy jól fel tudjuk használni a megszerzett aranyat. Ezzel egyetemben változásokon dolgozunk, hogy segítsük a support karakterek egyedi tulajdonságai. A változásokhoz összegyűjtöttük mind a 13 Démonkövet, hogy megidézhessük Xelnath, aki valószínűleg elpusztít minket.

•A játékmenet és a matematikai rendszer változásai csökkentik, majd a csapat pofozkodásokat. Változnak majd a Tower és a First Blood (első vér) jutalmak is. assist sorozatok és Sárkány ölések jutalmait, valamint ezek a tapasztalati változások egy jó játékot eredményeznek majd. A mi fanatikus egyedülálló FeralPony-nk fogja megvitatni ezeket változásokat.

•Végül Ricklessabandon és Feralpony csatlakozik majd a játék stratégiai megbeszélésekhez, ahol főképpen a rúnákat és masteryket vitatjuk meg. A mastery-k megújulnak majd a szezon frissítésével, bár nem lesz jelentős balasz változás (kivéve a speciális szerepeket), a célunk az, hogy sok variálási lehetőséget biztosítsunk. A rúnákra fókuszálva még dinamikusabb és kiegyensúlyozott rúna beállításokat fogunk készíteni, mellyel még jobban testre szabhatod a stratégiáidat a játékon kívül.


Még több stratégiai beállítások

Több tíz millió játékos több ezer extra arannyal, tárgyakkal és lehetőségekkel a zsebükben, több tíz10 millió kombinációt és stratégiát felfedezhetnek fel, amiről a Live Design team még csak álmodni sem mert (több hónapnyi tesztelések után), és igazán izgatottak vagyunk hogy lássuk mit fogtok kitalálni. A akarjuk, hogy kiválaszthassuk a csatáinkat ezekkel, a változásokkal, ezért úgy döntöttünk, hogy a rendszeren kivizsgáljuk azokat a részeket, amelyiknél úgy éreztük, hogy a leginkább szükséges a változás. Vannak más kiemelkedő projektek is,de ez (semmi esetre sem) a lista amiket, meg szeretnénk bütykölni, és ebben a posztba láthatjátok, hogy tervben van a frissítés.

Akárhogy is, hónapokba fog telni, míg a beállításokat finomangoljuk az új rendszerünkbe. A kiegyensúlyozás tipikusan egy kicsit káosz lesz, de rövid idő helyre áll majd a rend és az alapos változtatások, mint ezek, nagyon fontosak lesznek hosszútávon.Az elkövetkező napokban, posztok sorozataival jelentkezünk az eljövendő rendszerváltozásokról.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés