Az HBO összeáll a Riottal

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-04-05 13:33

Hamarosan indul a Trónok Harca negyedik évada, az HBO pedig egy újszerű kampánnyal szeretné erre felhívni a figyelmet. Persze a Riot sem jön majd ki rosszul a dologból.


A Trónok Harca következő évadát április 6-án indítja útjára az HBO. A George R. R. Martin világhírű könyvsorozatán alapul vevő sorozat mellett a jövőben akár egész estés mozifilm is készülhet, de nem szabad elfelejteni, hogy az eredetileg trilógiának tervezett "A tűz és jég dala" jelenleg 5 kötetnél tart, amit az író még kettővel szeretne megtoldani. Az egyre több rajongóval bíró világ most egy másik közkedvelt franchise-zal karöltve köszön majd vissza, hogy újraírja a marketing szabályait.

A megállapodásról Dustin Beck, a Riot alelnöke számolt be. "A hirdetéssel kapcsolatban az HBO keresett fel minket. A mi játékosbázisunk jelentős része rajong a sorozatért, így ez a megközelítés kifejezetten jó ötletnek tűnik, hogy felkeltsék ezen réteg figyelmét is." A gamer-társadalom tagjai viszonylag kevés időt töltenek a tévé előtt, így az HBO elképzelése kifejezetten jónak tűnik, de nem csak ők profitálnak majd a dologból.


A megállapodás értelmében logók illetve különböző League of Legends hirdetések tűnnek majd fel a sorozat hivatalos weboldalán, valamint készül egy mash-up trailer is, amelyben a két univerzum karakterei együtt jelennek majd meg.Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Kulturallat - 7 éve 1
Ez... ez most komoly, vagy csak egy késoi Áprilisi tréfa?

Jankec - 7 éve 2
Nem, ez nem tréfa :D

HunGaboo - 7 éve 3
várósak azok a trailerek :D
Belépés