Bepillantás az új játékmódba

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-08 23:34

Új játék módok készen állnak hogy bekerüljenek a ligába! Rengeteg különböző kísérleti modellünk van – mindegyik egy egyedi formája az eredeti League of Legends játékmódnak – Ezeket egyesével vezetjük majd be.

Új játék módok készen állnak hogy bekerüljenek a ligába! Rengeteg különböző kísérleti modellünk van – mindegyik egy egyedi formája az eredeti League of Legends játékmódnak – Ezeket egyesével vezetjük majd be. Korlátozzuk az elérhetőségét a játékmódoknak, hogy minden különböző játéktípust ki tudj próbálni. Miután már nem lesznek elérhetőek a játékmódok, megnézzük a visszajelzéseiteket az új játékmóddal kapcsolatban – így nagy rá az esély, hogy olyat fogunk visszahozni, ami neked is tetszett.

Az első mód, ami bemutatkozik a „One For All”. A csapatok lehetőséget kapnak, hogy ugyanazokat a hősöket használják. A „One For All” játékmód alapvetően a Summoner’s Rift-en fog működni, de lehetőségetek lesz kipróbálni custom játékmódban más pályákon is. Ha valaha álmodtál arról, hogy rázúdítasz az ellenfeledre egyszerre öt „final Spark” támadást, ami egymás után éri az ellenfeledet kivédhetetlenül vagy esetleg arról, hogy mindig feléledsz a vissza - visszahozó „cronoshift” képességgel, hát most itt a lehetőség.

Igazán izgatottak vagyunk, hogy veletek dolgozhatunk az új játékmodelleken, szóval tudassátok velünk mit gondoltok. Figyelni fogjuk a fórumokat ihletekért és ott fogjuk megvitatni az őrült ötleteket is!Úgy tűnik decembertől lesz elérhető!


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés