Chroma Pack bemutatása

Írta Bence749, Kategória: RIOT
2015-04-07 21:43

Riot Roadmap egy olyan újításról számolt be, amiben egy úgynevezett "Chroma Packs"-ról olvashatunk, ami 590 RP-be fog kerül, és azt a lehetőséget tárja elénk, hogy választhatunk három különböző szín közül, ami átfesti egy már meglévő kinézetünket vagy hősünket. Ez még nem elérhető, csak a hetekben fog felkerülni a PBE szerverre.

Kértétek, hogy legyen színesebb, és most színesebbé tesszük a 'ligát'. A mi elképzelésünk szerint a Chroma pack a következő PBE frissítéssel fog kijönni, hogy közelebbi képünk legyen az igényeitekről és elképzeléseitekről.
- Riot RoadmapA Chroma csomag egy lépéssel beljebb áll ahhoz a lehetőséghez, hogy mi tervezzük meg a saját kinézetünket vagy hősünket. Újra gondolva az eredeti kinézeteket vagy hősöket, a chroma azt a lehetőséget tárja elénk, hogy szinte olyanra tervezhessük a karakterünket, amilyenre akarjuk.


A chroma pack 3 különböző színt ad nekünk, bármelyik hőshöz vagy az egyik kinézetéhez. Ezek a csomagok 590RP-be fognak kerülni, és ha neked ehhez kell a hős vagy a kinézet, az majd a csomag árához hozzá fog adódni. Ha feloldod a chroma packot, a színek megjelennek hős választás közben, ahol ki tudod választani, hogy melyik színt választod a bizonyos kinézethez vagy hőshöz.

Egy kinézeten (Dragonfist Lee Sin), és egy hősön (Lucian) teszteljük egyelőre, és várjuk a visszajelzéseket.
- Riot Roadmap


Gyakran ismételt kérdések a Chroma Pack-ról


Mért nem szerezhetem meg a Chroma Packot IP-ből?

Még bármilyen lehetőség nyitott, de a RIOT ragaszkodik ahhoz, hogy kezdetkor csak RP-vel lehessen megvenni ezeket a csomagokat, mint az összes kinézettel kapcsolatos tartalmat.

Hogyan választhatunk majd Chroma Packot?

Bármelyik hős, vagy kinézet kaphat Chroma Packot, minket csak az irányít, hogy mit mennyien akarnak, mennyire híres, tehát mindent ti irányítotok.Hozzászólások (8)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Baromka - 6 éve 1
Bence, szégyelld magad, ülj le, egyes, csináld újra!

balu8429 - 6 éve 2
3 szín kevés :C amúgy maga az ötlet elég érdekesnek hangzik O.o

Gunner - 6 éve 3
Haha
Szép kopi a HotS-ról

NPC Yemi - 6 éve 4
az ötlet maga régebbi mint a HotS

Wizardisonfire - 6 éve 5
Google Translate különb mint ez, baszod. Végig olvastok egy fordítást mielőtt kirakjátok?

Wizardisonfire - 6 éve 6
" Te lehet, hogy jónak gondolod, de ez csak rajtad múlik, de tényleg.Ha nem érted, akkor érdemes abba belegondolni, hogy neked kell ahhoz eredeti kinézet ahhoz, hogy betudd színezni. "

- Paulo Coelho

Zsilt - 6 éve 7
És ez csak egy meccsre oldja fel vagy örökre?

Zoli - 6 éve 8
Jó lenne ha nem RP-be kerülne, hanem a majd bekerülő 'champion mastery'-vel lehetne használni. :D
Belépés