Curse Voice nyílt béta

Írta Vic, Kategória: Egyéb
2014-05-10 11:22

Sziasztok!
Sokatokat érdekelte, hogy mi is az a Curse Voice. Nos ezt a programot már bárki igénybe veheti, mert a béta fázis megnyílt mindenki számára, ezért gondoltuk bemutatjuk azoknak, akik még nem ismernék.


Az alkalmazás eleinte tartalmazott egy Sárkány és Baron timert, de azokat kiszedték mivel a Riot ezt "illegálisnak" tartotta. (Mintha MK JOGO timer lenne). Emiatt sokan le is mondtak róla. De a program készítő nem a timerek miatt dolgoznak, hanem a csapatmunkát szeretnék segíteni ezzel a programmal.

A program lényegében annyit tesz, hogyha belépünk egy meccsbe és van rajtunk kívül egy vagy több játékos a csapatunkban aki használja a Curse Voice-t akkor tudunk velük beszélgetni.


Curse Voice kliens


Ez az a Curse Voice kliens. Itt tudunk csatlakozni másokhoz játékon kívül is, vagy saját kis szobát készíteni ahová hívhatjuk barátainkat, valamint változtathatunk a program beállításain.


Beállítások

A beállításokban választhatjuk ki a lejátszó és a rogzitőezközünket és beállíthatjuk a "push to talk"-ot vagy a sima de mégis egy kicsit fejlesztett folyamatos felvételt. Ez a "fejlesztés" abban nyilvánul meg ,hogy egy bizonyos decibelhatár van amit túl kell lépned ,hogy a társaid is halljanak téged.A beszélgetéshez külön kezelőfelület van ahonnan szintén minden szükséges funkció megtalálható.


Jelmagyarázat.
  Világoskék Vágolapra másolja a Barna kertben található linket mellyel a szobába való csatlakozás biztosíthatod más számára.
  A Piros Lenémít minden hangot (mikrofont, hangszórót).
  A Lila Csak a mikrofont némítja el. Így mások számára nem leszel hallható.
  A Zöld Megnyitja a beállításokat.
  A Sötétkék Megnyitja a chatet.
  A Sárga Leteszi az adott hívást.Milyen hatással van ez a Játék kliensre?


Egy kis gomb került a partnerlistánk mellé, amivel egyszerűen készíthetünk saját kis szobát, és ennek linkjét megoszthatjuk más Curse Voice felhasználókkal amin keresztül egyszerűen csatlakozhatnak a beszélgetéshez.


Ezen kívül a játékban még láthatóak voltak az Ulti timerek melyeket már kiszedtek. Most már csak az látszik, hogy éppen beszél-e az illető vagy nem.Úgy érzem, hogy elmondtam nektek mindent erről a kliensről és remélem segítettem. Ha bármi kérdésetek van a témával kapcsolatban tegyétek fel bátran!

A program hivatalos oldala: http://cursevoice.com


Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
R3wan - 7 éve 1
Jaj de jó. Végre nem fogom minden nagyobb streamen folyton azt olvasni a chatben, hogy adjatok már egy béta kulcsot a curse voicehoz. :D

Hebi Lord - 7 éve 2
Mi is lemondtunk róla, csak a timerek miatt használtuk és akkor egybe a voice részét is. Így visszatértünk inkább ts-re.Így kellemetlenebb irkálni a "buff" időket,de szimplán csak voice részért nem használjuk,főleg, hogy egybeolvad a lol-al, így nagyobb a game crash lehetősége is.

Talenton - 7 éve 3
Nekem az ulti timerek nagyon bejöttek, de így mivel nem különösebben stratégiai fontosságú, ha úgy simán játszok, nem nagyon használom. Ettől függetlenül lehet, hogy rankeden plat/dia-ban hasznos.
Belépés