E-mailes biztonsági rendszer és Hős változások

Írta L3gacy, Kategória: Patch
2014-01-13 19:01

Ebben a rövid cikkben olvashattok majd az elkövetkezendő E-mailes visszajelzésről és Meddler beszámol majd Malzahar, Talon és Darius kisebb változásairól.
Itt a visszajelzés ideje!

Nemrég Amerikában lett bevezetve ez a rendszer de most ide Európába is elérkezik hozzánk az E-mailes visszajleszés!

Itt van Veruco infoja:

"Mivel mindig azon dolgozunk hogy a játékosok profilja biztonságban legyen ezért bevezettünk egy még hatékonyabb módszert az illetéktelenek ellen. Amint ez a rendszer aktiválva lesz a játékos által minden egyes változásról egy értesítő E-mailt fog kapni (pl: Jelszó változtatás fiókba való belépés stb.) Így sokkal könnyebben meg lehet majd állapítani a gyanús tevékenységeket.

Ahhoz hogy aktiváld ezt a rendszert csak:

-Menj a leagueoflegends.com-ra és lépj be
-Majd kattints a Summoner nevedre
-Itt kövesd a megadott instrukciókat és már aktiváltad is az Antirosszfiú pajzsodat

Innentől fogva meglehetetleníted a fiókodban történő változásokat ugyanis azt neked mindig vissza kell igazolnod E-mailen keresztül.És ez még csak az első lépés! Már dolgozunk egy hasonló rendszeren ami ugyanezt fogja csinálni csak SMS-el."

Mikor ez a rendszer aktiválásra került ezért a szerverek lelassultak és nehezen játszható lett a játék de mivel ti türelmesen kivártátok hogy végezzünk ezért szeretnénk köszönetet mondani egy 4-wines ip boostal.

Darius, Malzahar és Talon változásai

Meddler most kifejtette a régebben említett változásokat amik majd a következő frissítésekkor fognak bekerülni

"Igen ezek csak kis változások de kihatással vannak a játékra!

-Talon pozíciója a Cutthroat(E) használata után kiigazítva
-Darius Ultija egy visszaállás után 12 helyett 20 másodpercig lesz használható

Ez nagy változásnak tűnik de eddig a háttérben már az r betű megnyomásakor elindult a visszaszámlálás persze ezt a kis ablak nem jelezte csak a kivégzés után. Persze attól még egy kicsit hosszabbodik az a 12 másodperc kb 4-el

-Malzahar Ultija mostantól megszakítja az éppen ugrásban lévő célpontok ugrását. Ez azt jelenti hogyha például Rengar ugrik de Malzahar leultizza akkor Rengar abban a pillanatban a földhöz csapódik. EZ a változás nem érvényes azokra a spellekre amiknek CC immunitásuk van

Elképzelések a PBE szerverről

Mostanában kétszer is volt hirtelen PBE szerverleállítás ami azt eredményezte hogy az abban a pillanatban játszódó meccsek megszakadtak.

Riot Feithen ezt mondta a történtekről:

"Próbálunk mindenkit hamar tájékoztatni a szerverek lezárások időpontjairól de néha olyan sürgős frissítéseket kell bevezetnünk amik előtte PBE tesztelést igényelnek. Általában naponta csak egy olyan leállást szoktunk csinálni de a Jan 10. este egy kivétel volt. Remélem többet nem fordul elő és megpróbálunk mindenkit időben értesíteni a leállásokról!"


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés