E-SPORT 3/10--3/16

Írta L3gacy, Kategória: E-sport
2014-03-17 18:18

Sziasztok úgy gondoltuk, hogy sokatokat érdekel mi is zajlik a nagy csapatok között, milyen versenyek és eredmények vannak, ezért indítunk egy E-Sport cikksorozatot amiben minden héten (vagy akár egy héten többször is) friss hírekkel szolgálok majd nektek az aktuális E-sport állásokról! A mai cikkben olvashattok az IEM bajnokság helyzetéről és Promise állapotáról.Versenyek

- [NA] Az eheti szünet után a LCS 9. hetével folytatódik szombaton márc. 22-én

- [EU] Az eheti szünet után a LCS 9. hetével folytatódik csütörtökön márc. 20-én


Az IEM Bajnokság most hétvégén 150K$-t (150.000 dollár a jövőben így fogom jelölni) kerített a győztesek markába! Az eredmények:

Első: KT Rolster Bullets

Második: Fnatic

Harmadik: Cloud9 és a Gambit Gaming

-[KOR] Az OGN Masters asása alatt a KeSPA elnöke bejelentette hogy valószínűleg az OGN Masters bajnokság lesz a válogató a 2014-es világbajnokságra a Koreai csapatok számára!

Cspatok és Játékosok

-[OCE] A Dignitas egyesülete egy új csapatot indít Oceániában! Teljes info az oldalukon:http://www.team-dignitas.net/articles/news/League-of-Legends/4879/Presenting-the-Team-Dignitas-League-of-Legends-OCE-squad/


Promise állapota

Nagyon sokan kérdeztétek hogy milyen állapotban van Promise az AHQ-Korea csapatának tagja. Mivel ez egy egészen bonyolult és tragikus esemény, még sokaknak nem nagyon tiszta ezért kifejteném, hogy mi is történhetett amiért Promise ezt tette magával.

Először is Promise már gyógyuló állapotban van és már nincs kritikus helyzetben. Beszél és a bal karját egyre jobban tudja használni, de az orvosok szerint még 3 hónap mire tökéletes állapotban lesz.

Kis összefoglaló hogy mik derültek ki

-Az AHQ-Korea csapat menedzsere arra késztette a játékosokat, hogy szándékosan veszítsenek a többi csapat ellen. Ha kellett akkor még fenyegetést is használt, hogy a csapat együtt maradjon. Miután ezek a sötét ügyek folytatódtak a csapat feloszlott miután EGY játékot sem nyertek meg az OGN-n.
-Promise felhívta a figyelmet egy Facebook posztban amiben leírta hogy ezért ő az életét áldozza.
-A csapat menedzserét jelenleg körözik koreában.

Hogyha szeretnétek segíteni Promise felépülését akkor adományozhatsz neki az alábbi oldalon:http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/fundraiser-for-promise/149909Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés