egy profi játékost kizárnak, ha a konkurencia játékait streameli

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-12-06 00:53

A Riot bejelentette, hogy a profi League of Legends játékosok nem streamelhetik a konkurencia játékait, mert banolják őket.

Forrás: GamestarA League of Legends nagyon jó úton halad afelé, hogy tartós eSporttá váljon és a Riot Games mindent megtesz, hogy ezen az úton tartsa a játékát.

Ennek szellemében a fejlesztők bejelentették, hogy azok a profi játékosok, aki lejelentkeztek a Season 4-re, nem streamelhetnek a konkurens kiadók és fejlesztők játékaiból egy percet sem, mert kizárják őket a versenyből. Ez a szerződésben is benne van és a Riot nagyon komolyan veszi ezeket a dolgokat."Szeretnénk, ha a League of Legends igazi sporttá válhatna... Tudjuk, hogy lesz, aki nem ért majd egyet ezzel a döntéssel. Régebben a profi játékosoknak csak a saját brandjükkel kellett törődniük és maximum azzal, hogy olyan billentyűzetet használjanak, ami mosolyt csal a szponzoraik arcára. Most viszont ezek a srácok profik és szerződés köti őket egy ligához. Amikor 50 000 embernek streamelnek, akkor magát a sportot is képviselik" - írják a hivatalos közleményben.A nem streamelhető játékok listája:
Awesomenauts
Bloodlines Champions
Crasher
Dawngate
Demigod
Dota 2
Fat Princess
Guardians of Middle-Earth
Hearthstone
Heroes of Newerth
Infinite Crisis
Land of Chaos Online
Monday Night Combat
Realm of the Titans
Rise of Immortals
Sins of a Dark Age
SMITE
Solstice Arena
StarCraft 2
Warhammer Online: Wrath of Heroes
Warlocks
World of WarCraft
World of Tanks
World of Warplanes

A játékok mellett még szigorúan tilos az alkohol, a drog, a fegyver, a pornográfia és a cigi jelenléte is a streamekben. Legalábbis jár érte a dádá a Riot Games-től, ami természetesen érhető.

Szerintetek jogos a Riot igénye?
Ti szívesen foglalkoznátok versenyszerűen a LoL-lal?


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Jankec - 7 éve 1
Szerintem nem jogos. Majdnem olyan mintha egy profil mellúszó nem focizhatna. Vagy aki xBoxot használ annak nem lehetne PS4.

SupR1ze - 7 éve 2
Biztos lesz kibúvó (Pl.: másik csatorna...)
Másrészt ha támogatta a riot őket RP-vel, accountokkal, skinekkel akkor valamennyire jogos.
Belépés