Érdekes választások: Singed dzsungel

Írta NPC Yemi, Kategória: Egyéb
2019-01-07 20:54

A legtöbb Singed játékos topon játszik, nem is véletlen, de itt egy új taktika, amivel meglepheted ellenfeleidet és győzelemre viheted a csapatodat!

Erős az ösvénen és könnyen elbánik a közelharci ellenfelekkel. Ennek ellenére a dzsungelben is megállja a helyét - körbe fut és kellemetlenkedik körülötted. Dzsungelesként a speciális dzsungelfegyverek miatt új képességekhez jut hozzá a kék sújtás segítségével.

BwkWqpRl.png


Hogy is működik?

Rengeteg lassítás
A Glac Aug, a kék sújtásnak és a W képességének hála az ellenfeleknek lehetőségük sincs elfutni. Egy kevésbé ismert képessége Singednek, hogy ha a hátradobás képességével egy hős a W ragacsában landol, akkor az mozgásképtelen lesz egy rövid ideig. A lassításokak hála ez a mozdulat is könnyebben kivitelezhető, bár némi gyakorlást igényel. Ennek eredményeként szinte garantált, hogy az ellenfeleknek el kell használniuk a Villanás képességüket, amint közeledsz feléjük. Amint megszerezted a kék súlytást, onnantól kezdve hatalmas nyomást tudsz helyezni az ösvényekre.

Remek rajtaütések, amit a tornyok sem állítanak meg
Singed játékstílusa Rammuséhoz hasonlít a legjobban dzsungelesként, annyi a különbség, hogy Taunt helyett hátradob. A játék korai szakaszában ez a képesség jobban is jön, mint Rammus tauntja (mivel a képesség hatása egyes szinten viszonylag rövid ideig tart). A játék haladtával amint megszerzi a végső képességét és néhány kulcsfontosságú tárgyat, kezdődhet is a szokásos Singed játékstílus, simán utoléred az ellenfeleidet, ezzel emlékeztetve őket, hogy milyen idegesítő lehet Singed ellen játszani.

Nagyon erős minion írtás
Lehetséges, hogy a csapattársaid annyira nem fogják értékelni, ha egy sikeres rajtaütés után még elviszel pár miniont is, de erre is megvan a lehetőséged, hogy az ellenfél tornya alá told a saját minionjaitokat, így ez ellenfél még több tapasztalattól esik el. Az előszezon frissítéssel eltávolították, hogy dzsungelesként kevesebb aranyat kapsz a minionokért, szóval még egy érv ennek a taktikának.

Az ellenfelek megtévesztése, azzal, hogy Singedet választod
Singed ritkán megy a dzsungelbe, így azt fogják hinni, hogy a felső ösvényre választottad a hőst. Így lehetőset adva a saját felső ösvényeseteknek, hogy ő válasszon hőst a meglévő ellenfele ellen, aki például Teemot hozott a Singed top ellen. Ezzel már a hősválasztási fázisban előnyhöz tudod juttatni a csapatodat.

Potenciális csapdák

Gyenge a játék korai szakaszában
Singednek, főleg a játék elején, nagyon nagy szüksége van a kék erősítésre, enélkül se farmolni nem tud, se a csapattársaknak segíteni. A méreg okos be és kikapcsolgatásával sok manát lehet spórolni, de ennek ellenére Singednek gyakrabban fogy el a manája a dzsungelben, mint más hősöknek.

Nincs hirtelen nagy sebzése
Mint köztudott, Singednek folyamatos sebzése van, de hirtelen nem tud nagy sebzést bevinni. Szerencsére az E képessége, mivel maximális életerő alapján sebez, a Sárkány és  Baron kivégzése viszonylag gyors, de a kisebb célpontok, mint a Sutyerák vagy erősítések ellen is bevethető, bár ilyenkor ha összecsapásra kerül a sor, akkor egy ideig nem tudunk sokat hozzátenni a harchoz.

Összegzés

Singed mindig erős lesz, amennyiben sok aranyhoz jut a játék folyamán. Lehetséges, hogy Singed nem megszokott a dzsungelben, de meglehetősen szórakoztató vele utolérni a menekülő ellenfeleket.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés