ESL admin felvétel

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-11 20:40

Az ESL magyar háztáján a decemberi történéseket figyelembe véve úgy döntöttek, hogy itt az ideje frissíteni az Admin gárdát és egy teljesen új és független Admin csapatot összehozni, akik tanulva az előző csapat hibáiból megfelelő színvonalon tudják képviselni a versenyezni vágyókat. Biztosítanak minket, hogy a jogokat az illetékesektől elvették és a későbbiek folyamán nem lesz hozzáférésük a rendszerhez.
Tudnivalók:

Az adminok munkája önkéntes alapon zajlik! Tevékenységük hatással lesz a közösségre, kupákat, versenyeket szerveznek, illetve kapcsolatba lépnek a profibb csapatokkal is, felelősség teljes munka. De a jól végzett munka jutalma nem marad el, ha nem is azonnal, de később kisebb apróságokat biztos kapnak majd. például: ESL Prémium és ESL Staffos email...


Kit keresnek:

Elsősorban olyan motivált embereket keresnek, akik tisztában vannak azzal, hogy mit és miért szeretnének, minden jelentkezőt alaposan ellenőriznek, és a felvétel után kilétük kihirdetésre kerül majd. Nem követelmény hogy x ezres közösségi oldalad legyen, vagy hogy profi legyél a játékban, de ha úgy érzed rendelkezel megfelelő szervezői készséggel jelentkezz bátran. De még előtte nézzétek át az ESL admin portált, hogy kiderüljön mire is számíthattok, milyen feladatok lesznek.


Heti szinten megfelelő mennyiségű szabadidőd van!
Legalább 17. életéved betöltötted
Jól ismered a játékot és annak közösségeit
Megvan benned a felelősségtudat és az igényes munkára való hajlam.
Tudsz objektívan dönteni.
Tudsz csapatban dolgozni.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés