Európai LCS 8. heti helyzetjeletés

Írta Kicsitu, Kategória: E-sport
2015-07-22 19:43

Rövid összefoglaló az európai LCS előző heti történéseiről, és jelenlegi állásáról.
Az európai LCS 8. hete egy izgalmas meccssorozat volt a bajnokság nézői számára. A meccsek már az 5.13-as patchen mentek, de még nem került játékba a jelenleg nagyon népszerű (és bizony folyamatosan LCS-ről hiányolt) Tahm Kench.

Ezen a héten az állás nem sokban változott. az első helyen a még mindig veretlen Fnatic áll, jelenleg 16 győzelemmel és 0 vereséggel.
Rögtön utánuk az Origen 11-5-ös aránnyal, majd bronzérmes az H2K 10 győzelemmel és pusztán 6 vereséggel. Az UOL a héti teljesítmènye a 4. helyre volt elég, ezzel papíron megszerezve az esélyt arra, hogy bekerüljenek a rájátszásba. Mivel Kikis sajnos kilépett a csapatból (kommunikációs problémák miatt nem érezte úgy, hogy számára ez a csapat ígéretes jövőt jelentene), így a héten Gilius vette át a helyét a dzsungelben. Eleinte úgy tűnhetett, hogy nem működik az összhang a régi csapattag és az UOL többi tagja között, ám ezt a 2. napon nagyon is megcáfolták egy győzelemmel.

Ugyan a Copenhagen Wolves a 2. napra összeszedte magát, és szerzett egy újabb győzelmet, ezzel sem sikerült magát feljebb tornáznia a ranglétrán, hiszen még mindig ők a sereghajtók. Sajnos számukra nincsenek jó kilátások. A nyári forduló végén a 10. helyen álló csapat rögtön kiesik, a 9. és 8. helyen állók pedig újra megmérkőznek egymással.
A jelenlegi eredmények:

CsapatGyőzelemVereség
FNATIC160
ORIGEN115
H2K106
UNICORNS OF LOVE88
GAMBIT GAMING79
Giants Gaming79
ROCCAT79
ELEMENTS610
SK GAMING511
COPENHAGEN WOLVES313


Maradjatok velünk és az LCS kommentátorokkal a 9. héten is.


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Zsiroskenyer98 - 5 éve 1
A Giants miért nincsen rajta a táblázaton?

NPC Yemi - 5 éve 2
Javítottam, köszi.
Belépés