Európai LCS 9. heti helyzetjeletés

Írta Kicsitu, Kategória: E-sport
2015-07-27 09:30

Az európai LCS 9. hete gombóccal a torkukban telhetett néhány csapat számára, mivel a harcok jó része a rájátszásban való bent maradásért folyt, és ezzel véget is ért az alapszakasz.

A Fnaticnak eddig sem volt oka aggodalmaskodni, de mégis tartotta férfias becsületét és nyerő szériáját. Így ő az alapszakaszt 18-0-ás statisztikával zárta le. Talán abból kiindulva, hogy nincs sok veszteni valójuk, kicsit kockáztattak: Yellowstar egy Trundle supporttal érkezett a mérkőzésre mind a két nap, de az ő kezei között még ez is működött, magabiztosan elverték az SK Gaminget és a Unicorns of Love-ot is.

A Unicorns of Love erőteljesen indított, az első napon elverték a Giants csapatát, ezzel bebiztosítva helyüket a rájátszásban. A meccs utolsó percéig is a Giants volt előnyben, de az UOL csapata egy bátor megmozdulással feltartóztatta az ellenfelét, ami elég volt ahhoz, hogy végigtörhessék a védvonalukat. Másnap viszont Vizicsacsi stabil Poppy-ja sem volt elég a FNC megállítására, hiába a jó kezdés.

A második helyezett az alapszakasz végén az Origen csapata, a hét meccsét játszó csapat lett. Az OG-H2K meccs kapta a héten a hét mérkőzése címet. A szinte végig tetemes előnnyel rendelkező OG el is verte ezen a meccsen viszonylag könnyen a H2K csapatát. Másnap ugyan a Roccat csapata legyőzte az Origent, a második helyről őket már nem lehetett kiszorítani.

Az SK Gaming Elements elleni küzdelme, vagyis az SK pénteki meccse különleges és említésre méltó: Tahm Kench először jelent meg az Idézők szurdokában az LCS keretein belül! Nem is hiába, tökéletesen bevált nekik, ezzel a 45. percben elverve az Elements csapatát.

Az Elementsnek nem csak ez az egy különleges meccse volt a héten. Az első nap utolsó meccsét játszották a Gambit ellen a rájátszásért, ami nem kevesebb, mint 63 PERCIG tartott! De több, mint 100000 arany és 635-ös farm után egy könnyed csapdával megnyerték a mérkőzést.

Sajnos a Copenhagen Wolves csapatának könnyes búcsút kell vennie a rájátszástól. Az utolsó helyen végeztek, ezzel azonnali kieséshez juttatva magukat.

Reméljük, mindenki élvezte az alapszakaszt. Tartsatok velünk a rájátszáson is!

CsapatGyőzelemVereség
FNATIC180
ORIGEN126
H2K117
UNICORNS OF LOVE99
ROCCAT810
GIANTS GAMING810
ELEMENTS711
GAMBIT GAMING711
SK GAMING612
COPENHAGEN WOLVES414
Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés