Gondolatok a játék jelenlegi állásáról (Dec. 07.)

Írta NPC Yemi, Kategória: PBE
2018-12-08 22:24

Riot Meddler írása alapján egy magyar összefoglaló a következő frissítésekről és a tervekről.

Bevezető
A következő néhány hétben néhány hétben a PBE-re számos változtatás be fog kerülni, néhányuk a december 18-ai 8.24b frissítésben, a többi pedig a 9.1-es frissítésben január elején fogja elérni az éles szervereket. Jelenleg még összeállítás alatt áll, hogy melyik változtatás melyik frissítésben fog helyet kapni. A változtatások között több félét találunk, mint a szokásos egyensúlyi frissítések, képesség leírások, módosított vizuális effektek, stb. még nincsenek teljesen készen, így csak a későbbi frissítésben lesznek élesítve. A következő héten már részletesebb információk fognak a rendelkezésünkre állni.

MOPYPArl.png

A játékélmény minőségének javítása a 9.1-es frissítésben
Viszonylag sok változtatásról beszélhetünk a következő kategóriákban:
 • További információk amikor képességet pingelünk
  • A nagy vagy globális hatókörrel rendelkező képességek esetén jelzi, hogy mely ellenséges hősök vannak a hatótávon belül
  • További extra információk, mint például a "lőszerek" száma Heimer Q képességénél, illetve ha Soraka nem tudja használni a gyógyító képességét a kevés életereje miatt
  • Valószínűleg a passzív képességek további információi (mint Draven jelzőié) nem a 9.1-es frissítésben fog érkezni. Ez kicsit több időbe fog telni, mert a passzívok máshogy működnek, mint az aktív képességek.
 • Több visszaszámlálós képesség ikon, mint Zoe Q képessége, ami érthetően mutatja a képesség időtartamát.
  • Rengeteg potenciális jelölt van. Például Braum E, Jax R képessége, Karthusnak meddig tudja elsütnie az ultiját passzív alakban, Trynda végső képessége illetve Yasuo tornádója.
 • Egy kicsit több képesség előtöltés
  • A Katarina plusz Hextech lőpenge módosításokhoz hasonlóan fognak érkezni, mint Zyra Q+W és E+W, illetve Jayce QE kombinációja.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés