Harriwingi RP nyereményjáték a [email protected] moobeat jóvoltából

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-03 13:14

A Harrowing már javában tart így moobeat azt gondolta, hogy itt az idő kiosztani némi RP-t hogy segítsen nektek beszerezni néhányat az új vagy az éppen visszatérő skinek közül.Azért osztottuk meg ezt a hírt, hogy nektek is legyen lehetőségetek nyerni.

A nyeremény 20 darab 10$ értékű RP kártya, összértékben 200$ kerül kiosztásra a nyertesek között!

Három módon nyerhetsz!

•Likeold a Surrender at 20 a Facebook -on, oszd meg ezt a posztot , és ird alá kommentben "Contest Entry - Harrowing RP Giveaway"
Vagy
•Kövesd @moobeat a twitteren és oszd meg ezt az eseményt.
Vagy
•Írd le ide kommentben "Contest Entry - Harrowing RP Giveaway"

Ez az esemény este 9:00 kor ér véget November 7.én. Kis idővel ezután moobeat véletlenül kiválaszt 20 nyertest a résztvevőktől. Ugyan mindhárom nódot megcsinálhatod,de csupán egyszer nyerhetsz. Légy biztos benne hogy megadtad e-mailed vagy más elérhetőséget a regisztrációdkor, ha a hozzászólást választottad. Az esemény végén a győztesek értesítve lesznek kerülnek üzenetben Facebookon, e-mailen, és privát üzenetben a twitteren. Az esemény nemzetközisége miatt az NA szerveren lévő győzteseknek kicsit tovább tarthat a nyereményük kézhezvétele. – Személyesen moobeat fog figyelni arra hogy a Nemzetközi nyertesek megkapják az őket megillető nyereményeket!

Az eredeti cikket itt olvashatjátok, nem mellesleg a 3. lehetőséget ott lehet teljesíteni nem itt :D


Hozzászólások (2)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Hexakos - 7 éve 1
Contest Entry - Harrowing RP Giveaway
Belépés