Hat lövész buffja a 8.24b. frissítésben

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2018-12-03 10:01

Néhány lövész a következő patch-ben feltehetően egy kis erősítést fog kapni, főleg azok, akik kritikust sebzést garantáló tárgyakat használnak.

Corki, Xayah, Ashe, Vayne, Tristana és Jinx az a hatos, akiket Andrei "Riot Meddler" van Roon, tervezési igazgató említett. Elmondta, hogy az imént felsorolt lövészek a jelenlegi esélyesei a buff hullámnak, tehát egyáltalán nem biztos még, hogy kapnak bármiféle kompenzációt.

My7gJBol.png

Az egyik lehetséges opció, hogy nem a sebzésüket változtatják meg a Riotnál, hanem a túlélési esélyüket növelik meg a mágikus ellenállás értékének emelésével. Riot Meddler hozzátette, hogy a "burst" mágusok, orgyilkosok és a dive-oló hősök használata megugrott az előszezonban, ezért a mágikus ellenállás garantálása a lövészeknek értelemszerűen segíthetne a varázssebzést okozó hősök ellen.

Xayah-t a fókuszba helyezve: Meddler elmondta, hogy a csapat dolgozik Xayah és Rakan egymástól való függésének enyhítésén. Alapvetően tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen képesseigeikre bónuszt kapnak, ha elég közel vannak, így az alsó ösvényen jól ki tudták használni a tervezés ezen paramétereit. Ugyanakkor fontos, hogy külön-külön is képesek lehessenek a hősök a túlélésre, hiszen könnyen előfordul, hogy egyik ki van tiltva, esetleg egyik csapat hozza Xayah-t, míg a másik Rakant.

Előrejelzések szerint a 8.24b frissítés még a hónapban elérhetővé válik, de további lövészekkel kapcsolatos változtatásokra lehet számítani a 9.1-es frissítésben is, amivel kezdetét is veszi az új szezon. Meddler megerősítette, hogy a Riot mindenképp rá fog pillantani a kritikus sebzést adó tárgyakra, továbbá a lövészek védelmi értékei is helyet kapnak a tervezőasztalon, valamint néhány hős teljesítménye is nagyító alá kerül.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés