Hecarim és Blitzcrank skin nyeremény

Írta Jankec, Kategória: Rendezvények
2013-12-05 10:37

A nyereményjáték véget ért és már kisorsoltuk a nyerteseket!

Sziasztok.
Nyereményjátékot hirdetünk aminek keretén belül egy Arcade Hecarim és egy Riot Blitzcrank skin kerül sorsolásra!

A skin kódok átadhatóak és csak EU NORDIC & EAST szerverre alkalmasak.Amint facebook oldalunk elérte a 600 Like-ot sorsolást szervezünk azok között akiknek a Buildje a legtöbb pozitív értékelést kapta weboldalunkon!

Hogy mit is kell akkor tenned ?
Oszd meg facebook oldalunk hogy minél többen likeolják, készíts egy remek leírást a Build készítőnkben és szerezz rá minél több pozitív értékelést!
Hozzászólások (16)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Karasu21 - 7 éve 1
Jó event, bár engem annyira nem izgat a nyerés megvan mind2 skin, ha nyernék akkor odaajándékoznám egy havernak, viszont ellenőrizétek le a szavazatokat a buildeken mert ma 1-2 fele óta mostanáig hirtelen az majdnem az összes build ami 100% volt kapott egy negativat, és szerintem nem véletlen.

Jankec - 7 éve 2
Ez nem számít mert nem a %-ot fogjuk nézni hanem a pozitív szavazatokat és nem fog számítani a negatív pontozás.

CsudaPanda - 7 éve 3
Kész :D sok sikert mindenkinek jöjenek azok a jo buildek :D

Jankec - 7 éve 4
Így van jöjjenek az új jobbnál jobb buildek és írjatok bátran többet is, mer azzal csak az esélyeiteket növelitek. Szerintem érdemes olyan hősökhöz készíteni amikhez még senki sem csinált.

SupR1ze - 7 éve 5
Szerintem érdemes lenne a buildek "zsűrizése" is, nehogy az legyen valakinek nagy az ismeretsége, vagy jó az ip changere és csinál pár felhasználót.

Jankec - 7 éve 6
Természetesen a trehány, hiányos és haszontalan buildeket nem fogjuk díjazni valamint a csalókat is figyeljük. A sorsolás pontos menetéről hamarosan kaptok tájékoztatást.

CsudaPanda - 7 éve 7
Ilyen fan/ hülyéskedésre (ami lehet hasznos) buildeket is lehett?

Jankec - 7 éve 8
persze ha normálisan le van írva, hogy mire jó a build és mik az előnyei stb

lovecss1337 - 7 éve 9
Srácok van 1 kis gond,az emberek nagy része nem értette hogy hol kell Like-olni és a buildek nagy részét facebookon likeolták,az lenne a kérésem hogy a facebook like-okat is számítsátok bele a guide like-ok közé. köszönöm :)

h0pE96 - 7 éve 10
Én is egyetértek azzal a véleménnyel, hogy a zsűrizés ne csak szavazások alapján menjen, hanem legyen objektívabb. Mert ugye akinek nagy az ismeretsége és megkéri azokat, hogy szavazzanak rá, nem túl fair a többivel szemben, aki esetleg jobb guideot csinált, részletesebb, alaposabb, csupán az ismeretség hiányzott.
Nem vagyok tisztában a zsűrizés menetével, csupán észrevételként írtam. :)
Belépés