Heti kedvezmények az in-game shopban

Írta LoLNews, Kategória: Egyéb
2018-12-20 20:34

A LoL játékon belüli boltja sok változáson esett át a játék történetében, de a 2019-es év a legátfogóbb módosításokat fogja prezentálni nektek.

Ahogyan arról korábban már olvashattatok, az új szezon rengeteg területen fog újat hozni. (ARAM, rangsorolt játékok) A Riot ugyanakkor kiemelte, hogy a leginkább felkapott dolgokra is nagy hangsúlyt helyez, úgyhogy a "Your Shop" és az eseménybelépők, illetve - talán mindenki nagy kedvence - az Esszenciák boltja is részlegesen átformálódik.

Az egyik legnagyobb újítás, hogy januártól kezdve hétfőnként 21:00 órától legkevesebb 20 tárgynak csapnak le az árából. Egyelőre a pontos időpont még nincs kijelölve a kedvezmények bevezetésére, de mindenképpen a következő szezonban lépnek érvénybe. Hozzátették, hogy a megszokotthoz képest jóval több tárgyhoz akciósan lehet majd hozzájutni, de nem kell félni, a régi, klasszikus kinézetek, valamint a hősök is helyet fognak kapni a listában. Még nem fedtek fel konkrétumot, de lesznek olyan hetek, amelyek a kedvezmények szempontjából teljesen mást hoznak.

qINcTEel.png

További újítások dióhéjban:
  1. A továbbiakban a "Népszerű tárgyak" között fognak az előre megszabott akciók először felbukkanni. Ha véletlenül olyan kinézetet vásárolsz, ami két héten belül le lesz akciózva, akkor a különbözetet visszatérítik. Összesen három zseton áll rendelkezésre felhasználói fiókonként, amelyekkel tranzakciókat "törölhetsz" hibajegyet benyújtva, de erre a konkrét esetre nem kell őket elpazarolnod, hiszen ez a jellegű visszatérítés nem terheli a zsetonjaid.
  2. Minden, ami elérhetővé válhat a heti akciókban, a korai kedvezményekben vagy az Esszenciák boltjában, részt vehet a kedvezmények között
  3. Az Esszenciák boltja évente legalább kétszer elérhető lesz
  4. A havi csomagok megszűnnek.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés