Hextech barkácsolás és zsákmány

Írta NPC Yemi, Kategória: Egyéb
2016-01-13 10:30

A Riot nemrég bejelentette az új barkácsolás rendszert! Most még több információhoz juthattok, hogyan szerezhettek ingyenesen ideiglenes és végleges tartalmakat!
Hextech barkácsolás és zsákmány

Ládák

A ládákat jutalomként kaphatod meg, vagy 125 RP-ért meg is vásárolhatod őket a boltban. A ládákban zsákmány, zsákmánytöredék vagy esszencia lapul, akár több típus vegyesen (de az esszencián kívül mindig tartalmaznak valami mást is). Havonta legfeljebb négy ládát kaphatsz így, és egy hőssel játszva szezononként egy láda szerezhető.

Kulcsok

Kulcsokhoz meccskereséses győzelmekkel lehet hozzájutni, de meg is vásárolhatók a boltban, 125 RP ellenében. A kulcsokkal a Hextech barkácsolás funkción belül nyithatók ki a ládák.

Töredékek

A töredékek alapanyagok, amelyekből a Hextech barkácsolás funkcióval végleges tartalmak hozhatók létre (például hősök). Nem szeretsz barkácsolni? A töredékekkel korlátozott időre elérhetővé tehetők egyes tartalmak.

Esszenciák

Hősesszencia

A hősesszenciákkal a hőstöredéket lehet végleges zsákmánnyá fejleszteni.

Kinézetesszencia

A kinézetesszenciával más zsákmánytípusokat lehet létrehozni a különböző töredékekből, például hős- vagy őrszemkinézeteket.

Tárgyak szétbontása, fejlesztése és újrabarkácsolása a barkácsműhelyben
A barkácsműhelyben a nem kívánt tárgyakat beválthatod, fejlesztheted vagy újrasorsolhatod. Néhány további részlet:

Beváltás
Egy töredék beváltásakor a tartalom 7 napra válik elérhetővé, a végleges zsákmány pedig a beváltással hozzáadható a gyűjteményhez.

Újrasorsolás

Három hasonló típusú zsákmányt újra lehet sorsolni, és helyettük egy új, végleges, hasonló típusú zsákmányt kapsz (például három különböző hőstöredék újrasorsolásával egy olyan végleges hősre tehetsz szert, aki még nincs meg neked).

Szétbontás
A zsákmányt esszenciákra lehet bontani. Az esszenciák felhasználásával fejleszteni lehet a tárgyakat, így töredékből végleges zsákmánnyá tehetők.

Fejlesztés

Egy esszencia felhasználásával a töredékek végleges zsákmánnyá alakíthatók. Hősesszenciákkal hősöket, kinézetesszenciákkal pedig bármi mást lehet ily módon fejleszteni.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés