Hősfrissítés: Miss Fortune a PBE-re suhan

Írta Jankec, Kategória: Skinek/Hősök
2015-07-07 23:24

Miss Fortune kisebb játékmenetbeli finomhangolásokat és minimális vizuális frissítéseket kap.Gyönyörű és veszélyes

Miss Fortune azon kevesek egyike, akik mindkettőt elmondhatják magukról. Bilgewater egyik leghírhedtebb fejvadászának legendája kilyuggatott holttestek és fülön csípett gazfickók garmadájára épült. Amikor híres ikerpisztolyainak dörrenése visszhangot ver a kikötőben vagy az összetákolt kalyibák labirintusában, akkor biztos, hogy hamarosan újabb körözvény kerül le a hirdetőtábláról.

A Bilgewater: Lángörvény esemény részeként frissítjük Miss Fortune kinézetét, és kismértékben a játékmenetét is.


Passzív: Suhanás

Miss Fortune mozgási sebessége fokozatosan nő, ha néhány másodpercig nem szenved sebzést.

[Új] A Suhanás a magasabb szinteken jobban növeli a gyorsaságot, és csak az töri meg a hatást, ha Miss Fortune közvetlen, nem folyamatos sebzést szenved el.

Q: Kettőt egy csapásra

Miss Fortune egy ellenséges célpontot keresztüllőve egy mögötte lévő ellenfélre támad. Az első célpont fizikai sebzést, a második megnövelt fizikai sebzést szenved, és a támadás mindkettejükre alkalmazza a találati hatásokat.

[Új] Ha a lövés megöli az első célpontot, a másodlagos sebzés tovább nő.

W: Ismétlődő lövések

Passzív: Miss Fortune alaptámadásai halmozódó bónusz varázssebzést okoznak.
Aktív: Miss Fortune néhány másodpercre megnöveli a támadási sebességét.

[Új] Az Ismétlődő lövések elsütése aktiválja a Suhanást.

E: Golyózápor

Miss Fortune lövedékek százait zúdítja a kijelölt területre, megsebezve és lelassítva az ott tartózkodó ellenfeleket.

R: Őrült sorozat

Miss Fortune megveti a lábát, és néhány másodpercre lövedékekkel áraszt maga előtt egy tölcsér alakú területet, megsebezve minden ellenfelet, aki azon belül tartózkodik.


Játékmenet


Miss Fortune elég kiegyensúlyozott hős. A frissítésekkel kihangsúlyozzuk az alapvető erősségeit, illetve az átláthatóság érdekében megfosztjuk őt néhány rejtett trükkjétől. A felvágós tervezői dumát mellőzve röviden arról van szó, hogy az Ismétlődő lövések többé nem okoz Súlyos seb hatást.

Nézzük meg az apróbb részleteket is. A frissített Suhanás aktív maradhat, ha Miss Fortune-t pajzs védi támadáskor vagy visszavonulás közben. Ugyan az Ismétlődő lövések nem okoz Súlyos sebet, de az elsütésekor automatikusan aktiválódik a passzív képesség hatása.

A frissítésekkel kihangsúlyozzuk az alapvető erősségeit, illetve az átláthatóság érdekében megfosztjuk őt néhány rejtett trükkjétől.


Világosabbá tettük a Kettőt egy csapásra sebzésének számítását (igen, megint), és egyértelműen látható lesz, ha a képesség használata sikertelen. Egy besült lövedék huppan a földre az első célpont mögött, jelezve, hogy nem volt mit eltalálni.

A Golyózápor maga a megtestesült sokoldalúság, ezért megnöveltük a kezdeti lassítást, de a későbbi szinteken ennek mértéke kevésbé nő. Összességében csökkentettük az időtartamot, de a sebzés nem változott. Így a sebzés valamivel kiszámíthatóbb, a helyzet pedig világosabb mind MF, mind azok számára, akik a pisztolyok rosszabbik végén vannak.


Megjelenés

Miss Fortune szinte összes kinézete új modellt kapott (a Játéktermi kinézet eleve nagyon dögös volt), csakúgy, mint az alapkülső, de maga a figura nem sokat változott, ahogy azt töltőképernyőn is látni lehet majd. Az új futási animációnak köszönhetően egyértelműbb lesz, hogy mikor használja a passzív képességét.

Miss Fortune szinte összes kinézete új modellt kapott, csakúgy, mint az alapkülső, de maga a figura nem sokat változott, ahogy azt a töltőképernyőn is látni lehet majd.


Megragadtuk a lehetőséget, és kicsinosítottuk a képességek effektusait is. A Golyózápor például felveri a port vagy a vizet attól függően, hol sütik el. Növeltük az átláthatóságot, és a vérvörös hajú fejvadász végre megfelel a jelenlegi vizuális elvárásainknak. Nagyjából ez a lényege a jelenlegi frissítésben végrehajtott tatarozásnak.


Miss Fortune Gangplank és a többi, az eseményhez köthető tartalom oldalán suhan be a PBE környezetbe. Próbáltunk nem lelőni semmilyen poént, de az erre érzékenyeknek érdemes kerülni a Bilgewater témájú híreket egy ideig. Várjuk a hozzászólásokat és a véleményeket. Találkozunk a harcmezőkön!Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés