Indulnak a MondoGames LoL kvalifikációk, a tét 100.000 Ft!

Írta Jankec, Kategória: E-sport
2014-07-01 15:10

Július 19-én újra MondoGames a HungExpo-n! A tavaszi sikeres szereplés után, a nyári rendezvényre jóval ambíciózusabb tervekkel készülnek a szervezők, nyitástól zárásig meccsek zajlanak majd a nagyszínpadon, és több kisebb színpadon is. Négy játékból – köztük a League of Legendsből - lesz döntő, két konzolos játékból pedig helyben nevezéses verseny.

A LoL versenyre július 2-án kezdődnek a kvalifikációs tornák, amelyből összesen négy lesz: 2-án, 5-én, 9-én és 12-én. A kvalifikációkat az EUNE szerveren fogják játszani, nevezni is csak innen lehet, 5 fős csapatokkal. Nevezni még mindig lehet! Minden kvalifikációs kör este 18:00 órakor kezdődik és mind a négy körből a legjobb csapat jut be a helyszíni, élő négyes döntőbe.Nevezés ITT!

Fontos!
  • Egy játékos ugyanazon a kvalifikációs körön nem szerepelhet két csapatban, teljesen mindegy, hogy csak tag, vagy ténylegesen játszik is a versenyen.
  • Két kvalifikációs kupa között engedélyezett a csapatváltás
  • Selejtezőt nyert csapat tagja nem vehet részt a többi kvalifkáción
  • A győztes csapatnak kötelező ugyanazzal az 5 fővel és hozzárendelt Game accountal megjelenni élőben, mint amivel az adott kupát megnyerte.

És akkor a legjobb hír: a MondoGames League of Legends bajnokság győztese 100.000 Ft-ot nyer!!! Szóval gyerünk srácok, kapjátok össze a csapatot és mutassátok meg, mit tudtok 5v5-ben!Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés