info a Ranked játékokról és gyakori kérdések!

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2013-11-13 12:44

A Játék harmadik szezonjának hivatalosan vége van, és most biztosan csodálkozva nézitek, hogy a pontjaitok miért nem álltak alaphelyzetbe. A ranked pontjaitok egy enyhébb alap helyzetbe való visszaállítását fogjuk bevezetni a 2014 es szezon kezdeténél, vagyis nem most az előszezon kezdeténél. Sok változás fog bemutatkozni az előszezonban, mert szeretnénk egy versenyképes környezetet létrehozni a játékosoknak. Mivel a skilled és pozíciód továbbra is változhat a előszezonban ezeknek, a meccseknek befolyása lesz arra, hol kezdesz a következő évadban, vagyis továbbra is adjatok bele mindent. A Liga rendszer is keresztülmegy némi változáson az előszezonban, erről majd még később hallhattok...





Gyakori kérdések

Ha az előszezonban magasabb tier-be jutok, megkapom a season végi jutalmakat?
Nem, a határidő 11/11 volt, az előszezon 2014-re való gyakorlása és kis előnyszerzésre való. Sok sikert jövőre!


Miért játszunk rankedet az előszezonban?
Tisztázzuk: Az előszezonban játszott ranked játékok továbbra is számítanak. A következő évad elejei reset nem "erős", tehát az aktuális skillednek megfelelő pozícióba kerülsz az évad elején, mellyel megelőzik, hogy a Diamond játékosok lealázzák a kezdőket. Mivel a skilled és pozíciód továbbra is változhat az előszezonban, ezeknek a meccseknek befolyása lesz arra, hol kezdesz a következő évadban.

Miért nem resetelnek az előszezon elején?
Sok újítás érkezeik az előszezonban, mind a játékban, mind a liga rendszerben. A plusz idő lehetőséget ad alkalmazkodni ezekhez a változtatásokhoz anélkül, hogy túl nagy hatásuk lenne a következő évi ranked helyezésekre.


Mi lenne ha kétszer lenne reset, egyszer előszezonban, egyszer az S4 elején?
Nincs tisztán látható előnye, hogy a rendszert kétszer sokkolják ilyen rövid idő alatt.

Mi történik ha nem játszom rankedet az előszezonban? Leesek és lentebb kezdek az S4-ben?
Nem! Ha úgy döntesz nem szeretnél játszani az előszezonban, nem jár büntetés. Az inaktivitás miatti leesés az előszezon kezdete után ki lesz kapcsolva, csak a Challenger tier lesz kivétel ez alól.


Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés