Ingyenes transzfer EUW és EUNE között!

Írta HunGaboo, Kategória: Egyéb
2014-01-13 17:51

A Riot ingyenes szerver váltással lepi meg azokat, akik régóta szervert szerettek volna váltani.


Summoners!

Örömmel jelentjük be, hogy egy időre ingyen átlehet majd menni Eastre Westről és fordítva. 2 hét erejéig, 2014 január 13. és 28.-a között. Ezzel tiszta lappal kezdheted az új szezont azon a szerveren amihez te tartozol. Ez azt jelenti, hogy ha te magyarként EUW-en játszol, de a barátaid EUNE szerveren, akkor átmehetsz hozzájuk ingyen. DE ez fordítva nem történhet meg, mivel a Magyarországot a Riot az EUNE szerverre osztotta be, tehát neked ez az "otthonod", nem pedig EUW.
A szerver váltás menete:

Rákattintotok a shop gombra:


Majd Accuont menüpont és kiválasztjátok a szevert:


De ne felejtsétek el, ez a lehetőség csak egyszer használható fel. Ha visszaszeretnétek menni az előző szerverre, akkor a szokásos díjat kell érte kifizetnetek(2600 RP).

Ha te korábban végrehajtottad ezt a transzfert, akkor visszakapod a 2600 RP-t, feltéve ha ez két héten belül történt. Tehát ha 2013 december 30.-a és 2014 január 13.-a között váltottál szervert.

Illetve azt is fontos megjegyezni, hogy csak akkor mehetsz át, ha nem tartozol egy ranked teambe se, tehát lépjetek ki onnan, mielőtt ezt megtennétek. Ha a summoner neved jelenleg használva van a másik szerveren, akkor majd ki kell találnod magadnak egy másikat.


Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Vivi - 7 éve 1
Nekem még nem lehet átmenni >< miért?

Vivi - 7 éve 2
Tudom de van westes karim ir.:)
1kérdés még.. Barátnőmnek westen is volt egy karija ugyan az volt a bejelentkező neve is és a jelszava is. És gy nem tud bejelentkezni mert az eredeti EUNE karijára jelentkezik be. Nemtudnátok segiteni?
Belépés