Költözik az EUNE szerver!

Írta Jankec, Kategória: RIOT
2014-10-11 10:18

Ahogy azt korábban már említette a RIOT, 2014 egyik nagy célja az, hogy folyamatosan, megbízhatóan működjön a League of Legends.

A közelmúltban nem igazán beszéltek erről, de ne aggódjatok, az új amszterdami adatközpontban a tervek szerint halad a munka, és az EUNE hamarosan birtokba veheti az új otthonát Hollandiában! A szakemberek folyamatosan dolgoznak az áttelepítéssel kapcsolatos feladatokon, és az EUNE remélhetőleg idén novemberben már az új helyen fog működni. Ahogy közeledik a projekt vége, pontosabb dátummal is szolgálhatunk majd.

Az EUW régiót már az új amszterdami központ szolgálja ki, és határozottan javult a kapcsolat stabilitása. Az EUNE is hasonló fejlődésre számíthat az új adatközpont fejlettebb infrastruktúrájának, jobb hardvereinek, stabilitásának és hálózati biztonságának köszönhetően. Ily módon biztonságosan növelhető lesz az EUNE kapacitását, minden szempontból bővíthetik a szolgáltatást, csökkenhet a frissítések telepítési idejét, valamint javulni fog az internetkapcsolat stabilitását.

A változás másik fontos eleme az EUNE-szolgáltatás (a platform és a játékszerverek) megerősítése Európában. Megszűnik a globálisan megosztott szolgáltatások egymásrautaltsága, és kevésbé fogja érinteni a mi szolgáltatásunkat, ha más, külső szolgáltatóknál valamilyen üzemzavar keletkezik.

A RIOT európai és észak-amerikai munkatársai a továbbiakban is együtt dolgoznak majd a stabilabb szolgáltatási háttér kiépítésére vonatkozó ígéretük beteljesítésén. Fontos megjegyezni azonban, hogy egy új adatközpont üzembe helyezése óriási feladatot jelent, és bár jelenleg minden a tervek szerint halad a novemberi indulás teljesüléséhez, bármikor adódhatnak váratlan gondok.Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
HAM1R - 6 éve 1
ma egész nap érezhető volt a szerver lagg
Belépés