League of Legends - a legnevetségesebb szexbotrány

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-21 11:07

Az angol League of Legends játékosok egy része nem tudja letölteni az új frissítést, mert egy-két fájl nevében szerepel a "sex" szó.


A League of Legends természetesen Angliában is ugyanolyan népszerű, mint kis hazánkban, de az ottani játékosoknak most egy kicsit meggyűlt a baja a britek új szabályrendszerével.

Anglia ugyanis bevezetett egy új anti-pornó filtert, amitől azt remélik, hogy kicsit meg tudják szűrni vele az interneten található pornográf tartalmat. Becsléseink szerint a net kétharmadát. Az érdekes a dologban, hogy a szűrőnél a "sex" szó is kiveri a biztosítékot, ami amellett, hogy a közösülés elfogadott szinonimája, "nem"-et is jelent (úgy is, mint férfi és nő).Több League of Legends fórumon is ment a hiszti, hogy egyes angol játékosok nem tudnak hozzáférni a játék legújabb frissítéséhez és valószínűleg ez a filter okozza a problémát. Elméletben azért blokkolták a patchet, mert a benne szereplő fájlok egy része valamilyen formában tartalmazza a "sex" szót: “VarusExpirationTimer.luaobj” és a “XerathMageChainsExtended.luaobj”.A pornóellenes harc egy újabb fájdalmasan nevetséges mérföldkövéhez értünk. Az angol League of Legends játékosok nem is nagyon tehetnek más, mint hogy letöltetik valaki mással a patchet, vagy megtárgyalják a dolgot a szolgáltatójukkal és ellenőrzik a routerük beállításait.

Most lehet elkezdeni nevetni.
Forrás: Gamestar


Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Amper - 7 éve 1
Sírok! xD xD
Gratulálok a szűrösöknek a beállításokért!
A nap poénja! xD

Duroten - 7 éve 2
hova tűnt boka18 ?

Jankec - 7 éve 3
Hozzáállása és viselkedése nem volt megfelelő, ezért távozott. További kérdéseidet a megfelelő helyen tedd fel, ne pedig egy hír hozzászólásban. Ajánlom figyelmedbe a kapcsolat menüpontot.
Köszönjük a megértést.
Belépés