League of Legends - a Riot Games nem pénzéhes

Írta Jankec, Kategória: Egyéb
2014-01-03 18:30

A Riot Games elnöke kikéri magának, hogy kapzsik lennének, mivel szerinte a pénzköltés teljesen opcionális dolog a League of Legendsben.

Forrás: GamestarA free-to-play League of Legendset fejlesztő Riot Games elnöke és társalapítója, Marc Merrill felszólalt a cég védelmében, ugyanis egyes felhasználók többek között azzal vádolták őket Redditen, hogy pénzéhesek.

Merrill azzal kezdte beszédét, hogy elég bosszantó, ha az emberek mohónak titulálják őket, azonban jelenleg is több millió játékos élvezi úgy a League of Legendset, hogy egyetlen dollárt sem költ rá, hiszen a pénzköltés opcionális dolog a játékban.


Merrill a jobb oldalon


Hozzátette továbbá, hogy a cég több tízmillió dollárt költ az egyre sikeresebb eSport támogatására, így segítve néhány játékosnak „világsztárrá” válni.
Végül elmondta, hogy egyáltalán nem ért egyet a pénzéhség vádjával és fel is dühíti a dolog, mivel az elmúlt nyolc évet a cég, a játék és a csapat építésével töltötte, és végig arra törekedtek, hogy a pénzért cserébe valódi minőséget adjanak a játékosoknak.

Nektek mi a véleményetek a Riot Gamesről, fizettetek már egy-egy karakterért vagy skinért?


Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
krisztian.kovac - 7 éve 1
Hát én megértem őket ,de azért mostanában eléggé sokszor van lag.

imdawe - 7 éve 2
A sok DDOS miatt.

HunGaboo - 7 éve 3
Akik fizettek a játékért azokat megértem, hogy miért problémáznak a lagok és egyéb hibák miatt. Azonban aki még semmit ne fizetett be, annak semmi joga nincs beszélni, örüljön, hogy ingyenes a játék.
Belépés