League of Legends magyar fordítás: A színfalak mögött

Írta Vic, Kategória: RIOT
2014-05-03 11:23

Egy kis betekintést nyerhettek a Riot Games színfalai mögé ahol a magyar honosítás zajlik!
Lesd meg a LoL a magyar fordításának kulisszatitkait!

Nemrég Magyarországra érkezett a League of Legends – bár a fordítás még bétaverzió, a teljes játék és a honlap nagy része is magyar nyelven elérhető. A játék honosítása szerintünk egy rettentő érdekes folyamat, ezért mindenképp szerettük volna megmutatni nektek, hogy is zajlik mindez élesben!
Ha érdekel, hogyan játszik a Swain hangját adó Csuha Lajos a mikrofon előtt, szeretnéd látni Martin Adélt, a magyar Miss Fortune-t akció közben, vagy kíváncsi vagy, milyen Magyarország egy külföldi Rioter szemével, kukkants bele a videóba! Kameráink rögzítették az összes izgalmas pillanatot, így most te is testközelből átélheted, milyen érdekes dolog a League honosítása.
Továbbra is arra törekszünk, hogy a lehető legjobban bevonjunk titeket a játék fordításába: szeretnénk veletek, játékosokkal együtt a lehető legjobbra formálni a LoL magyar verzióját, ehhez pedig szükségünk van a segítségetekre. A játék magyar fordítása még bétaverzió, ezért ha bármilyen fordítási hibát láttok, vagy bármilyen fordításra van jobb ötletetek, kérjük, jelezzétek nekünk a fórumban!


*Sona magyar hangját a visszajelzéseitek alapján közben lecseréltük!Hozzászólások (0)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Belépés