Lesújtott a Riot bankalapácsa!

Írta Jankec, Kategória: RIOT
2014-11-02 18:11

Pár Liga játékos ízelítőt kapott a napokban, milyen is ha a RIOT-al és a játékosaival próbálnak kibabrálni.

Elsőnek tegyük tisztába hogy mi is történt. Itt nem bug vagy glitch kihasználásáról van szó, nem a RIOT munkatársai rontottak el valamit a kódolásban, tehát nem buggingról beszélünk. A csalásokat külső programmal érték el, azaz hackeltek. Ez alapjaiban ellenkezik minden féle felhasználói feltétellel, illetve a játékosok morális elveivel sincsen köszönőviszonyban ez a magatartás. Elítélendő, és büntetendő.

Pár napja felbukkantak az úgy nevezett "copter" Vayne -k és Ashe-k, illetve az instant ultimatek. Az első csalás lényege hogy a Jax Counter Strike képességét megkapták az említett ADC-k, így képtelenség volt őket eltalálni, nem kell ecsetelni ez mekkora előnyt jelent.


Az instant ultimate lényege pedig hogy már az első szinten, a játék első percétől fogva elérhetőek a fő támadások, amit normális esetben csak a hatos szinten tudnánk megtanulni. Ez is mérhetetlenül nagy előny jelent, hiszen teljesen felborul a balance.


A hacket használó userek természetesen örökös ban -t kaptak, remélhetőleg IP és CPU sorozatszám szűrővel együtt, a RIOT programozói pedig módosították a szerverek erre vonatkozó kódsorait, így a jövőben ez a fajta csalás ezzel a módszerrel kivitelezhetetlenné vált.Hozzászólások (3)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
R3wan - 7 éve 1
Meg is érdemli az ilyen a bant.

KBjunior - 7 éve 2
Az ilyen nem csak bant érdemelne.

Meg igazából azt sem értem miért használnak ilyeneket, mivel ezzel csak azt bizonyítják, hogy mennyire életképtelenek ebben a játékban. Sosem értettem, miért jó cheatelni egy MP játékban...

Mosus - 7 éve 3
hehe ez hatalmas XDD csak bámultam
Belépés