Megvan az első VB döntős csapat!

Írta WereWolf, Kategória: E-sport
2014-10-11 16:02

Remélem sikerült minél többeteknek megnéznie az elődöntőt, és most már tudhatjuk, hogy melyik csapat került be a döntőbe, és készülhet a 2014-es Világbajnokságra!

A mai napon ( 10.11 ) három darab nagyon élvezetes meccset láthattunk, mely tele volt energiával, izgalommal. Nem telt el a meccsnek 10 másodperce anélkül, hogy nem kaptam volna fel a fejemet, és öntött volna le a forró víz. A háttérben hallható emberek üvöltése átadta mindazt, amit ott éreznek. Ha belegondoltok, ilyen feltételek mellett szerintem ti sem mernétek játszani, de ez a 10 srác képes volt idáig eljutni.


A Blue csapatában a következő 5 ember vett részt:( Championok meccsenként )
dade - (Yasuo, Ryze, Twisted Fate)
Acorn - (Kayle, Galio, Ryze)
Spirit - (LeeSin, Kha'Zix, Rengar)
Deft - (Varus, Lucian, Lucian)
Hearth - (Zilean, Janna, Sona)A White csapatában a következő 5 ember vett részt:( Championok meccsenként )
Dandy - (Rengar, Rengar, LeeSin)
imp - (Twitch, Corki, Twitch)
Mata - (Janna, Morgana, Janna)
Looper - (Akali, Maokai, Kassadin)
Pawn - (Jayce, Jayce, Fizz)


Az első meccset kimagaslóan a White csapata nyerte, mintegy 21 öléssel hagyta le az ellenség csapatát. A meccs folyamán mondhatni Looper (Akali) volt a legsikeresebb, 9/0-os statot sikerült elérnie úgy, hogy mellette 188 miniont ölt meg.
Ezt a meccset elég gyorsan lezavarták, nem szórakoztak vele, 28perc 48mp-re sikeredett. Négyszer vitték el a Sárkányt, illetve egyszer a Baron Nashort, míg a Blue csapatának nem sikerült egyiket sem begyűjtenie.

A második meccset is a White csapata nyerte, itt 27/11-es volt az ölések száma. Ezen a meccsen ismét négyszer vitték el a Sárkányt, és kétszer a Baront, míg a Blue csapatának csak egyszer sikerült elvinnie a Sárkányt.
Ezen a meccsen PawN (Jayce) érte el a legjobb eredményt. A meccs korai szakaszában gyönyörűen elvette az ellenség Sárkányát.

A harmadik meccset szintén a White nyerte. Sajnos a meccs végét sikerült elkapnom, de gyönyörű volt az a pillanat, amikor láttam a srácokon azt az érzés, hogy "igen, megcsináltuk, bent vagyunk". Órási ujjongás, a versenyzők arcát a könnyek borították és az az öröm, amely átjárta arcukat elmondhatatlan volt.

Most már biztos, hogy a Samsung White csapata fog a döntőben játszani, már csak az a kérdés hogy kivel?
A következő meccs 10/12-én lesz, ahol a Star Horn Royal Club fog megmérkőzni a OMG csapattal. Szerintetek melyik fog nyerni?


Hozzászólások (1)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
hi im Milan - 6 éve 1
shr>omg.
Belépés